View Single Post
  #6061 (permalink)  
Vechi 24 ian 2015, 11:10:28
anamaria petreus's Avatar
anamaria petreus anamaria petreus este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 ian 2011
Locaţie: timisoara, Romania
Vârsta: 39
Dieta: rina 90
Date: 167cm, 79.4kg
Mesaje: 1.499
Aprecieri acordate: 28
Am fost apreciat(a) de 75 ori in 56 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XVI)

Citat:
Anterior postat de camyuta Vezi mesajul
Am revenit si eu, pana acum lipsa de timp. Eu am terminat ziua 19 azi, carbohidrati. Cand am terminat ziua 16 m-am cantarit si aveam -1.2 kg, in total de cand am inceput 3.9 kg. Ma misc in pas de melc pt ca nu am voie nici un fel de sport. Cu dieta m-am obisnuit cat de cat, fac foamea in cea mai mare parte din lipsa de timp pt gatit iar in unele zile am mai asociat incorect unele alimente. Asta e,sper macar la -15kg la sfarsitul celor 3 luni.
Felicitari Camy pt kg date jos,insa sa nu mai faci foame ca iti strici stomacul si nu cred ca vrei sa ajngi prin spitale,mai ales ca ai o fetita mica de crescut . Gateste-ti in ziua cand ai mai multi timp liber mancare pt mai multe zile si atunci se rezolva . Eu asa faceam cand eram la servici,acuma am mult mai mult timp liber ca sunt in maternal pana in octombrie si gatesc zilnic atat pt mine cat si pt restul familiei .

Eu azi la amidon am pus niste cartofi in coaja pe gratar (acuma se coc) si langa am o salata de varza. Azi mananca si ai mei la fel ca mine ca is inebuniti dupa cartofi copti

O zi placuta fetelor!
anamaria petreus, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2301 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1784 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui anamaria petreus:
sophia23 (25 ian 2015)