View Single Post
  #6067 (permalink)  
Vechi 03 feb 2012, 15:03:22
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul


Buna, Madalina!Bine ai venit
Daaa, e friiig si la fel ca si tie, mi-e teama sa ies din casa. Fie seara, fie dimineata, e la fel de frig si mi-e frica pur si simplu!
Ehe, eu mai am pana la libere...Inca 3 zile(o zi si 2 nopti) dar abia le astept, ceai fierbinte, filme si plapumica!!!
Merg si eu tot pe hipocalorica de cand am inceput lupta dar am calcat stramb ba de sarbatori, ba cu alte ocazii, ba m-am angajat si fiind ceva nou la care am adaugat ture de noapte s-a dat totul naiba...Dar la fel ca tine, hotarata sa deblochez cum trebuie cantarul, ca m-am saturat de suticiCe vremuri cand slabeam cate 3-4 kg pe luna...He heee....
Pup mare si din partea mea!
Ce ma bucur ca te-ai odihnit si tu, chiar doua zile ai stat in pat si te-ai uitat la filme, asta-i bine, acum cred ca te simti mult mai bine si mai odihnita... Scapam noi si de frigul asta si atunci va fi bine....
O sa slabesti o sa vezi, mai calcam noi si strimb da ce sa-i faci sintem oameni, pe mine ma bate gindul sa ma apuc de rina de luni, ca asa o sa fie mai strict si o sa am voie si ceva dulcisor din cind in cind, dar mai vedem pina luni....ca inca nustiu ce sa fac.
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]