View Single Post
  #61 (permalink)  
Vechi 29 iun 2011, 09:59:37
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Ce mananci la mic dejun?

La MD se papa Carbohidrati, pt a ne da energie pt intreaga zi, deci putem manca lactate , branzeturi slabe, legume , fructe, cereale, bineinteles avand grija la cum le combinam: cereale cu iaurt, fructe cu iaurt, legume gratinate sau fierte + un pahar de suc de fructe facut , preferabil in casa, ceva carnita cu ceva legume .
Pentru cei care fac sport in orele diminetii/pana in orele 12, 13, trebuie sa ia un md consistent , cu legume fructe, si eventual o sursa de proteine. deci niste legume gratinate cu unpahar mare de fresh home made, sau o salata de fructe cu iaurt si fulgi integrali de cereale. A da, si tot pt cei care fac sport intre orele precizate, milkshakeurile sunt f recomandate, dau energie, sunt hranitoare si nu ti se face foame air de la ele. Un exemplu de md ar fi : legume gratinate cu ceva branza slaba pe deasurpa plus un pahar de fresh home made, iar dupa minim o ora, un milkshake. DUpa aproximativ doua ore avem rezervoarele full de energie pt o portie copioasa de sport (vointa, ambitite si timp sa avem)
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat