Subiect: Jurnal Dayanna
View Single Post
  #628 (permalink)  
Vechi 29 apr 2012, 10:44:36
dayanna's Avatar
dayanna dayanna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: Jurnal Dayanna

Citat:
Anterior postat de Red flower Vezi mesajul
Foarte frumos Dy! Doamne ajuta! Sper si eu ca in decembrie sa ajungem aproape de 70 eu una nu ma grabesc, caci as vrea ca pielea sa aibe timp sa se retraga frumos. Asta daca s-o mai retrage Bine, parca nici mersul asta de melc nu ma incanta, dar nah. Cica melcii nu alearga sa nu le fluture ochii asa si io
Nico esti o scumpa.Macar tu te-ai dus ca melcul dar te-ai dus ....eu m-am dus ca racul...un pas in fata si doi inapoi.Acum gata pot sa ma tin de treaba.S-a schimbat ceva in creier.Nu ma intreba ce ca nu stiu sa-ti spun dar simt ca s-a schimbat.Sincer nici eu nu ma grabesc din acelasi motiv.Nu as vrea sa-mi atarne pielea.Incearca sa-ti faci masaj pe tot corpul la dus cu cafea macinata putin mai mare de maxim 2 ori pe saptamana sa vezi ce efect are asupra pieli si are efect foarte zdravan si asupra celulitei.Pupici si in decembrie la 70 de kg o sa fim.
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]