View Single Post
  #63 (permalink)  
Vechi 10 oct 2012, 20:53:14
numaivreausafiuplinutza's Avatar
numaivreausafiuplinutza numaivreausafiuplinutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 oct 2012
Locaţie: Pitesti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: incerc sa mananc sanatos
Date: 168cm, 89.1kg
Mesaje: 82
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 10 mesaje
Implicit Re: Raport la demachiat

Citat:
Anterior postat de Liviutzza Vezi mesajul
Fetelor dar stitzi ca demachierea nu se face doar cand ne machiem sau cand ne culcam...Demachierea se face si dimineata si seara...indiferent daca am fost machiate sau NU!si sa nu facetzi prostii sa nu va demachiatzi..ptr ca odata cu timpul o sa vedetzi si rezultatele..si nu sunt tocmai placute...
Liviutzza adevar graiesti... e foarte important pentru tenul vostru sa va demachiati atat seara cat si dimineata..
dimineata se aplica un produs solubil in apa(produs de curatat) iar dupa puteti aplica tonerul,crema hidratanta,etc-insa neaparat o crema cu SPF,fie ca este vara,fie ca este iarna,deoarece soarele are efecte nefaste asupra pielii noastre..

Seara daca in timpul zilei nu v-ati machiat,puteti folosi doar un produs de curatare solubil in apa,insa daca va machiati este important sa folositi un demachiant pentru ochi,cat si pentru fata de calitate (si aici nu ma refer la pret,ci la lista de ingrediente).
Demachiantul trebuie MUSAI urmat de produsul de curatare solubil in apa,clatit cu apa din abundenta pentru a inlatura urmele de surfancti de pe ten..
In caz ca folositi un fond de ten cu putere mare de acoperire sau waterproof ,va recomand dupa produsul de curatare,lotiunea micelara pentru indepartarea ultimelor urme de make up..Desi pe majoritatea etichetelor se mentioneaza ca nu necesita clatire,recomand clatirea cu apa calduta si dupa lotiunea micelara datorita agentilor de curatare ,prezenti in lista de ingrediente.
numaivreausafiuplinutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1947 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1430 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 656 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat