View Single Post
  #63 (permalink)  
Vechi 28 mai 2011, 16:20:15
MaggieMay's Avatar
MaggieMay MaggieMay este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 24 mai 2011
Locaţie: Zimnicea, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dieta Rina 90
Date: 163cm, 56.5kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Se poate slabi in timpul unui tratament cu anticonceptionale?

Buna!

Aproximativ cu un an in urma am inceput sa tin o cura de slabire care a dat rezultate atunci intr-un timp scurt (de la 52 de kg am ajuns la 48 intr-o luna). Nu faceam sport aproape deloc si dieta a fost destul de stricta. Eram foarte multumita de rezultate si eram convinsa ca reusisem sa-mi schimb stilul de viata si sa traiesc mai sanatos.

Insa fericirea nu a durat atat de mult pe cat mi-as fi dorit. Pe la sfarsitul verii am inceput sa am dereglari ale menstruatiei (nu aveam 2-3 luni) si simteam ca tot timpul imi lipseste ceva; mancam necontrolat si nu ma simteam niciodata satula. As fi mancat orice la orice ora si mancarea ajunsese singura mea placere. Nu ma simteam in stare sa fac nimic, eram foarte irascibila si deseori aveam stari de anxietate inexplicabile.

In luna martie m-am hotarat sa consult un medic ginecolog, care mi-a prescris un tratament cu Diane 35 (aveam si probleme cu acneea). M-a atentionat ca e posibil sa ma ingras si sa am retineri de apa. Ce-i drept lucrurile astea s-au facut remarcate: am acumulat in total 10 kg, iar in momentul de fata am 56 de kg.

Dupa ce am inceput tratamentul, starea aceea a inceput sa se diminueze. Menstruatia a revenit iar acneea aproape a disparut in totalitate. Acum sunt la a treia folie, iar tratamentul trebuie sa dureze 6 luni.

Acum cateva zile m-am alaturat comunitatii voastre si citind multe povesti de succes mi-am zis ca se poate. Am inceput sa fac sport si am renuntat la dulciuri si paine alba (cipsuri, sucuri oricum nu mancam), am inceput sa am mai multa grija la ce mananc si astept rezultate.

Intrebarea mea era: Pot slabi in timpul tratamentului cu Diane 35? Sunt sigura ca multe dintre voi s-au confruntat cu o situatie asemanatoare mie.
Credeti ca ar fi mai bine sa intrerup tratamentul pana slabesc cateva kg ?

Astept raspunsurile voastre,
Maggie May
__________________
"When you want to give up and your heart's about to break, remember that you're perfect - God makes no mistakes." (Bon Jovi)
MaggieMay, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1968 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1451 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 677 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat