View Single Post
  #639 (permalink)  
Vechi 30 mar 2012, 22:38:53
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal Chriselle - De vorba cu Mr. J

Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Fetele am o presimtire naspa pentru maine la ziua de cantar
Eh, asta e! Doar nu o fi un capat de tara. Merg inainte orice s-ar intampla. O sa fie putin demotivator dar ce pot sa fac? La cat de bine mi-a mers toate saptamanile astea daca intr-o saptamana nu oi slabi sau eu stiu poate chiar oi avea un plus, doar nu se termina lumea. Totusi imi tin degetele incrucisate macar sa ramana acelesi cifre. Nu am stat prea bine nici cu digestia si saptamana asta precum v-am zis am cam sarit cu 50-80 de calorii. Se pare ca a dat foamea in mine. Trebuie sa ma mai informez de retete cu putine calorii dar car umplu burta Ceva idei?

Ma tot gandesc ce fain ar fi daca m-as putea intalni cu voi si in viata reala. Mi-ar fi mult mai usor Va simt ca pe niste prietene bune chiar daca ne intalnim doar in lumea virtuala. Va pup pe toate si sper sa nu va dezamagesc prea tare maine.
POate totusi intalnirea va fi placuta.Nu se stie niciodata
Eu gatesc legume mai mereu, legume congelate, fierte sau la tigaie cu peste la gratar.Putine calorii si umplu burtaSau buseuri cu spanac, sau chiar mancare de spanac.Ciorbitele in general sunt slabe calorice si satioaseNu ai gasit aici, printre retete, nimic care sa te incante?

Sa stii ca mereu ma gandesc la acelasi lucru...Mi-ar placea sa ma intalnesc cu voi, sa ne vedem si face to face, sa stam la povesti ca si aici Imi doresc, spre exemplu, sa ma pot duce cu slabutele din Bucuresti in parcuri, al strans de semnaturi...Sau la intalnirile pe care le organizeaza ele, dar sunt prea departe iar eu prea saraca pentru a ma pune pe drumuriCosta destul de mult trenul/autobuzul pana acolo
ASa ca ma multumesc si virtual...
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]