View Single Post
  #651 (permalink)  
Vechi 23 iun 2012, 22:11:37
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnal Marilo - o speranta de ajutor

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Mari,mi-a fost dor de tine
Sa sti ca eu te-admir din toate punctele de vedere, si chiar daca am lipsit o perioada, m-am gandit frecvent la tine si la alte slabute dragi.
Imi pare rau ca ai luat acesta hotarare de a nu mai intra o perioada pe forum. Nu inteleg ce s-a intamplat dar inteleg totusi c-ai fost ranita si-mi pare extrem de rau,mai ales ca tu esti o persoana sensibila si sunt convinsa ca nu meritai asa ceva.Eu te-asigur de-un singur lucru: ca acea persoana nu te cunoaste indeajuns si tocmai de-aceea nu ar trebui sa pui la suflet.
Si eu am avut tendinta de cateva ori de a nu mai intra pe forum ,caci poate mi-au cazut greu anumite cuvinte,dar de ce sa ma privez pe mine? de ce sa renunt pt. o anumita persoana la alte slabute dragi mie?
Mai gandeste-te si sper sa revii asupra deciziei tale,caci faci parte din slabutele mele preferate,ai fost atenta intotdeauna, m-ai luat asa cum sunt, m-ai acceptat asa cum sunt,ai avut un cuvant bun pt. fiecare, te-ai bucurat pt. fiecare slabuta care te-a vizitat si n-ai ezitat sa arati asta.
chiar asa mai Mari...de ce sa ne consideram victime? zau asa..de ce sa lasi tu o persoana (careia nu i-ai facut nimic) sa te faca sa nu mai intri pe acest site. Hai Mari fi serioasa si vino aici la slabute si urmeaza-ti planul zilnic. Ai nevoie sa slabesti deci ai nevoie de slabute. Tu ce crezi..in viata de zi cu zi te "iubesti" cu toata lumea?!?!? nuuu..nu cred! La fel si aici..nu se poate sa nu zici un ceva si sa nu cazi contra cuiva. Asa s-a intamplat la tine cu mine..si asa s-a intamplat la mine cu altele. Da zau de merita sa-ti plangi de mila. Treci peste si gata!! Ah..uite, vin fetele dragi si te compatimesc..Alynuta chiar o face cu .."patos" deci..acum chiar ar trebui sa te simti bine si sa te focusezi pe slabit. Hai ca uite..toate iti facem galerie!! Gata cu victimizarea..aussie aia e o nebuna..las-o in plata ei.

Ce zici??? merita sa continui asa si sa suferi?? Mergi si la etaj! Fetele toate te iubesc acolo..eu una sunt acolo..aia nu inseaman ca tu nu poti intra. Nu musc, nu injur..ci doar..folosesc o usoara diplomatie in a spune lucrurilor pe nume.

Iti urez de bine si slabire usoara.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat