View Single Post
  #659 (permalink)  
Vechi 09 ian 2012, 11:36:28
Polux's Avatar
Polux Polux este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Personalizata
Date: 169cm, 54.5kg
Mesaje: 2.430
Aprecieri acordate: 666
Am fost apreciat(a) de 793 ori in 569 mesaje
Implicit Re: Jurnal RedOnion... sa nu plangem dupa kilograme ;)

Citat:
Anterior postat de RedOnion Vezi mesajul
La echilibrul psihic tin mult, daca acesta nu exista, nu poti gasi concentrarea de a face nimic din ceea ce iti propui. Azi spui ca vrei, maine spui ca nu mai vrei, ca nu mai meriti, iti distrag problemele vietii atentia de la visele tale. Si e pacat, la o adica, fiecare om merita sa ajunga sa-si indeplineasca visele Eu cel putin asa am observat.

Pai tu mai alergi si acum? Sper ca nu afara, ca e cam racoare totusi Incearca ceva ce n-ai mai facut demult, aerobic, tae-bo, dans, inot, ce vrei tu, poate o sa te solicite intr-un fel surprinzator

Imi pare bine sa aud ca si tu ai planuri marete pentru noul an, fie sa reusim toti sa ni le si ducem la bun sfarsit

Eu azi am facut sport dupa o gramada de timp in care am facut pauza, cam o luna, ceea ce la mine nu s-a mai intamplat demult. Am facut Turbo Jam Cardio Party, my favorite, si mi-a placut mult, ca de obicei Ma asteptam sa fiu mai obosita pe parcursul lui, datorita pauzei, dar m-am descurcat De asemenea, azi n-am papat dulciuri si e un pas inainte, ca zilele trecute mancam zilnic

O veste mai putin buna: s-au strans destul de multe kg de dat jos, cam vreo 10. Inca nu m-am urcat pe cantar, vreau sa raman o vreme deoparte si apoi sa ma monitorizez atat de atent. Cert este ca hainele nu imi mai vin bine, si ca pielea imi atarna la burta, aripioare... of Dar o sa o rezolv si pe asta, ca de obicei, o iau incetisor Tre doar sa am rabdare si sa nu ma mai razbun pe mine cand ma supara cate ceva... Si da, asta face parte din planurile pentru noul an, sa ma auto-educ sa nu imi fac rau, din niciun punct de vedere!

O duminica frumoasa!

Buna Mihaela, ma bucur sa aud de tine!

Eu in timpul saptamanii lucrez multicel, m-am apucat si de o activitate suplimentara,
dar in weekend cand sunt in Bucuresti sunt libera si mi-ar placea sa ne vedem! Cum ai tu programul in weekend? Daca esti plecata, am putea sa incercam si varianta cu pauza de masa cand esti la Romana si am o zi mai libera. Trebuie sa ne vedem odata!

In privinta kg, daca esti sanatoasa si vrei, cu siguranta le dai jos.
Asta imi spun si mie zilnic, pentru ca si eu am pus pe mine din noiembrie incoace, de cand tot in party-uri am tinut-o! Am observat o chestie: dupa ce beau un pahar de vin sau 2, imi scade mult ambitia, creste foamea si nu mai pot refuza anumite bombe calorice care mi se servesc! Deci renuntatul la vinul de ocazie (in familie, cand ma vad cu prietenii, la socri) e un "must" pentru mine!

Imi plac planurile tale pentru anul asta si stiu sigur ca o sa le pui in aplicare!

Cand incepi masterul?
Te pup si o saptamana cat mai frumoasa!
Polux, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1411 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]