View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 19 apr 2010, 11:13:25
bia78's Avatar
bia78 bia78 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca,Barcelona, Spania
Vârsta: 46
Dieta: hipocalorica
Date: 170cm, 80kg
Mesaje: 49
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: tot nu arat bine...

Citat:
Anterior postat de mia21m Vezi mesajul
multumesc ianna pt sfaturile tale. ma gandeam si eu la tae-bo sau zumba, despre care am auzit ca ar arde mai multe calorii decat aerobicul obisnuit. cred ca voi incepe totusi de doua ori pe sapt sa merg pe jos la facultate- e la o distanta de aprox 45 min de casa. cu masajele nu stiu, am incercat acum doi ani si m-am ales cu vase rupte pe picioare, noroc ca nu sunt prea se observa.
Atentie mare la acele vase sparte de pe picioare!Du-te la un dermatolog din vreme.Ele vor continua sa iti apara .Iti spun deoarece sunt patita.Incearca sa nu stai la soare,solar si dupa dus da-ti cu apa foarte rece.Si mie la 19 ani mi-au aparut ,nu le-am bagat in seama iar azi sunt groaznice.E o fragilitate capilara si se poate remedia cu tratament daca te duci din timp.
bia78, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1253 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 737 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]