View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 25 iul 2009, 15:12:28
Diana Diana's Avatar
Diana Diana Diana Diana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 iul 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Personalizata
Date: 163cm, 95kg
Mesaje: 66
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Un jurnal...pentru schimbare!

Buna break away si bine ai venit
Si eu sunt noua pe forum...cam acum 5 zile m-am alaturat fetelor, dar daca te uiti la profilul meu si la meniu, vei constata ca am slabit deja 1 kg mancand tot ce mi-am dorit. Insa sa nu crezi ca dupa acel cremsnit de ieri, sau acea amandina de acum 4 zile m-am culcat! No way! M-am pus pe facut miscare imediat. Vorba Iannei-m-am pedepsit.
Tae bo e nemaipomenit si ti-l recomand. Arzi multe calorii si te simti excelent. Mishutza spune bine ca sportul elibereaza hormonul fericirii. Sa stii ca eu sunt complexata de felul in care arat si cam dadusem in depresie , dar constat ca ma simt mult mai bine comparativ cu saptamana trecuta. Incet, incet ajungi sa te poti si abtine de la anumite alimente nesanatoase sau macar sa reduci portiile. Totul vine de la sine. Ideea e sa nu te fortezi si sa nu-ti impui mai mult decat poti. Daca-ti spui >" De maine sunt la dieta si n-am voie aia si ailalta." >nu stiu cat de bine ai sa reusesti sa te tii de cuvant.
Cerceteaza-i si pe ceilalti de pe forum si vezi cam ce mananca fiecare, cata miscare fac si ce performante au avut.
Succes!
__________________
"Cine vrea gaseste solutii, cine nu, gaseste scuze." Rabindranath Tagore
Diana Diana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1134 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]