View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 26 ian 2011, 16:28:47
iuliana burlacu's Avatar
iuliana burlacu iuliana burlacu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Dieta: montignac
Date: 170cm, 90kg
Mesaje: 212
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Bianca - mamica care alapteaza

Citat:
Anterior postat de Bianca2011 Vezi mesajul
Buna seara dragul meu jurnal,
Acum ca bebe a adormit ( plange mititelul ca ii ies dintisorii) pot raporta ce am mancat astazi. In primul rand o sa tin cont de sfaturile primite si nu o sa tin dieta Rina strict, pe perioada in care alaptez. Drept urmare o voi adapta stilului meu. Astazi am mancat: 2 banane, 2 mere, migdale (dimineata), ghiveci de legume cu o felie de paine (pranz), supa de pui cu legume (seara). Am baut multa apa si doua ceaiuri, dar am "pacatuit" cu 2 pahare de Fanta Diet. Ma durea foarte tare capul, sotul meu mi-a zis ca poate mi-a scazut glicemia si din cauza asta am baut ..... Nu am facut niciun pic de miscare azi, nici macar pe bebe nu l-am scos afara. Rusine sa imi fie! Maine sper sa ma mobilizez mai mult... in schimb am calcat rufe... dar banuiesc ca asta nu se pune la socoteala.
Lasa , mai bine ca n-ai iesit ca e un ger....brrrr.....
Sa stii ca Fanta ,oricat ar fi de Diet,nu e buna pt tine,care alaptezi.De fapt nu e buna pentru nimeni.Asa ca , pentru asta .
In rest, pare ca papi ok.
Ca tot ai povestit de bebe ca ii ies dintucii, vreau sa te intreb cum stai cu somnul. Ca maimutica mea urla noapte de noapte la varsta asta.Abia dupa un an si jumatate s-a mai reglat cu somnul.....cand mi-aduc aminte inca ma ia cu frisoane .....
Sper sa imi gasesc un serviciu cat de curand, de fapt trebuie. Inca nu sunt stransa cu usa, dar voi fi de luna viitoare. Dar, surprinzator, parca nu ma mai agit asa tare. Am inceput sa iau situatia ca atare .
Sanatate multa si spor la slabit.
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...aria-7650.htmlJurnal Iuliana,mamica de Maria
iuliana burlacu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2448 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1931 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]