View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 10 sep 2011, 15:00:22
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: P90X sau Insanity?

Citat:
Anterior postat de Shania Vezi mesajul
Turbo Jam, abia de luni ma apuc de program. Am facut din el doar workout-ul de curiozitate ca acum 3 zile am descoperit tipul asta de antrenament cu Chalene si m-am uitat doar la filmulete, le-am analizat, i-am citit kict startul de 10 zile si tot ce mai avea la documentatie ca sa ma familiarizez.
In schimb, in luna mai si putin din iunie, am facut rockin` body cu Shaun T, care vreau sa spun c-a dat rezultate vizibile si in prima sapt am dat 2 cm pe solduri si-am ramas uimita.
De luni voi incepe din nou sa ma tin de un tip de antrenament cap coada si mi-e gandul doar la rockin` si turbo jam + brazil butt lift iarasi e o optiune interesanta din ce-am citit pe ici colo. Astea ce le-am mentionat acum, consider ca-s cele mai eficiente pentru a da din cm in primul rand, insa oricum se modeleaza corpul frumos si uniform.

Eu oricum, iti sugerez Insanity. Iar Turbo Jam, poti face optional ca nu-s lungi filmuletele. Workout-ul de exemplu are 20 minute, si e extrem de placut. Iti pune bratele, picioarele, tot, tot in miscare.

Daca descarci turbo jam sa citesti ce ai la documente si astept un feedback. Te pup!

Este foarte eficient Turbo Jam,de asemenea si Turbo Fire.Eu numai pe astea le fac de cateva luni bune.Doar la inceputul dietei am facut vreo 2 sapt Zumba si vreo o sapt Tae bo,apoi am descoperit exercitiile lui Chalene,exercitiile minune.Vi le recomand
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat