View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 16 nov 2011, 06:11:16
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Grau integral vs Grau dur

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul


Pai sunt ok la peste 90% faina integrala.
Ai putea vb la o moara sa-ti dea faina de care ai nevoie. La mine la tara era o moara la care ne duceam din cand in cand cu grau.
Bine acum, daca stai si te gandesti ca i-ai gasit pe astia, nu cred ca merita efortul. Doar daca vrei sa faci ceva prajituri, torturi din cand in cand si at ai nevoie de faina.

Pupici!
aa ei nu, la noi cu asa ceva nu ))) nu am grau si nici moara nustiu unde s-ar afla poate cind oi fi independenta o sa fac si asa insa acum depind de parinti si toate cheltuielile is pe capul lor, n-o s ii chem pe la moara cu mine, mai dgraba imi iau ce se vinde din cele sanatoase...iata crackerii estia sint ft gustosi, cam scumpi dar oricum daca sa iau cite un star naturals pe zi de ex iese chiar mai ieften ca aici sint 20 portii. La univer prinde bine o punguta din astea de 25 gr

de cind nu am tinut dieta am si uitat ce mai pot face gustos si sanatos)) voi ce mai faceti?(dar din produse simple, ca nu imi pot permite din alea sofisticate)
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat