View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 12 ian 2012, 10:53:38
nicoleta1983's Avatar
nicoleta1983 nicoleta1983 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 dec 2010
Locaţie: buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorica adaptata
Date: 156cm, 65kg
Mesaje: 732
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Naturalul (fara machiaj)

Buna,Dyana!Sa-ti spun ceva!Poti determina sa zicem in proportie de 50% cum vei arata peste x ani.Conteaza sa mananci sanatos,fara exagerari,sa faci sport,sa traiesti sanatos.Pe de alta parte,natura isi face si ea partea.Eu consider ca arat ca de varsta mea,desi am avut o viata pana acum moderata.Insa,ma oftic recunosc,sunt fete de 28 de ani care arata mult mai tinere si mereu va fi asa.
Ceea ce vreau sa spun este ca peste cativa ani cand vei fi adolescenta ar fi bine sa nu exagerezi cu nimic machiaj,nopti nedormite etc.Insa,putin rimel,un strop de parfum si un baton de ciocolata nu au facut rau nimanui niciodata.
Am incercat sa-ti spun multe in cateva cuvinte.Hai sa-ti fac o comparatie.Cand eram eu in generala se faceau acele ierbare.Imagineaza-te ca o floare abia inflorita(tanara,sanatoasa etc) rupta si pusa la pastrare intre 2 file de carte.Ce se intampla cu acea floare perfecta?
Te las sa meditezi...Eu abia la varsta asta am constientizat ca de fapt noi nu vrem sa fim naturale ,pentru ca naturalul este imperfect...
__________________


nicoleta1983, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1742 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1225 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat