View Single Post
  #70 (permalink)  
Vechi 19 iun 2013, 07:37:51
soggy's Avatar
soggy soggy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 dec 2010
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 41
Date: 169cm, 70.5kg
Mesaje: 1.065
Aprecieri acordate: 293
Am fost apreciat(a) de 379 ori in 151 mesaje
Implicit Re: Gasca slabutelor adepte "Raw Food"

Citat:
Anterior postat de cora Vezi mesajul
Ai dreptate, incurajarile sunt importante, dar si mai important este sa te ti de ce ti-ai propus chiar si atunci cand incurajari nu prea vin de nicaieri. In alta ordine de idei, vreau sa spun ca daca tu ai ales un drum (dieta in cazul de fata), mergi pe el indiferent de ce zic/cred altii. Informeaza-te mereu, fa analize periodic (macar o data pe an), etc.

O zi superba iti doresc.

PS.Cum ti-a mers azi?
Buna dimineata, Cora!
Multumesc, o zi superba iti doresc si eu!...m-am cantarit astazi si am dat doar 100 g jos. Cam putintel, dar asta e. Probabil va trebui sa mananc si mai putine calorii. Pana acum am dat vreo 2 kg jos mancand asa, dar la inceput este si mai usor. Astazi sunt libera si voi incerca sa ma tin mai serios de treaba. Ieri am fost la serviciu si am mancat o punguta de fibrosan.
__________________

soggy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1134 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat