View Single Post
  #70601 (permalink)  
Vechi 16 apr 2018, 14:37:58
orhidee's Avatar
orhidee orhidee este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 13 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 163cm
Mesaje: 11.853
Aprecieri acordate: 6.086
Am fost apreciat(a) de 10.899 ori in 5.679 mesaje
Smile Re: Jurnal Rozica - Oare voi putea sa slabesc pana la 70 kg?

Citat:
Anterior postat de marilo Vezi mesajul
Buna seara dragile mele !! M-au bucurat mesajele voastre si va multumesc pentru ele. Si viata mea este alta fata de acum ...doi ani. Acum, sunt acasa cu nepotii dar am mai putin acces la calculator decat atunci , cand il aveam in fata opt ore pe zi. Gandul la kilogramele mele nu ma paraseste nici o clipa dar ...Ma simt foarte bine cand imi citesc jurnalul , in perioadele mele bune. Incerc sa ma remotivez. Am inceput si am inceput si iar am inceput de multe ori. Imi este rusine sa o fac iar si iar si iar. Eu mi-am facut un jurnal , pe care il tin pe noptiera si in care scriu zilnic , meniul, trairile, evenimentele care mi-au schimbat planurile . Nu am uitat niciodata Slabutele si nici nu pot uita . Voi trece sa va vad cat pot de des. Am admiratie deosebita pentru voi. Noapte buna si somnic usor!!!
Mari, o parte din motivatia mea a fost generata de o emisiune, pe care am descoperit-o acum cateva luni, pe BBC EARTH. "Cum se ramai tanar" se numeste emisiunea. Urmareste-o si sigur iti va placea. Este extrem de interesanta si am avut multe de invatat din ea. Din pacate, eu o vad cand apuc, desi mereu mi-am propus s-o urmaresc in mod constant... inca un lucru care nu-mi iese din cauza ca n-am timp...
__________________
jurnal slabit orhidee
"Dacă te-ai saturat sa o iei de la început, încetează sa mai renunți."



orhidee, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. orhidee, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui orhidee:
marilo (16 apr 2018), rozica1965 (18 apr 2018)