Subiect: Jurnal Barbuta
View Single Post
  #715 (permalink)  
Vechi 17 oct 2011, 23:03:56
vio ce doreste sa slabeasca's Avatar
vio ce doreste sa slabeasca vio ce doreste sa slabeasca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: FRUMUSICA, Romania
Vârsta: 51
Date: 167cm, 109kg
Mesaje: 2.799
Aprecieri acordate: 3.082
Am fost apreciat(a) de 2.316 ori in 1.319 mesaje
Implicit Re: Jurnal Barbuta

Citat:
Anterior postat de barbuta Vezi mesajul
buna seara azi ma simteam stapina pe mine dar nu e asa nu pot sa ma tin de treaba am mincat ce trebuie si ce crezi ma apucat o foame dupa ciorba aiurea si ce credeti ca am facut am mincat kaizer cred ca am inebunit de tot ,nu are rost sa mai stau pe forum acest forum e ptr slabit nu mincat aiurea nu pot sa imi revin degeaba sint tinara
Nu vreau sa fiu marea sfatoasa, nu am cum sa fiu, dar trec, sa stii valurile astea >Nici eu nu am fost cuminte azi,dupa o zi grea de treaba cand am facut si efort si dieta zic eu cum trebuie ,ce le vine la alor mei sa le fac cartofi prajiti sau de nu ,gogosi. Pericol frate ! De cand am inceput marea provocare ,nu am facut cartofi decat odata cand eram asa de rea ,de nu i-am gustat,iar gogosi nu am facut ,am si uitat de cand.Mi-e pofta si daca fac mananc de rup.Deci cartofi facui si ma-nfruptai serios cu mamaliguta calda si muraturi. Macar de faceam abatere cu ceva serios dar cu ...cartofi ....asa -s de .....Doamne iarta-ma .Dar tot eu spun ,macar stim cum se traieste sanatos,mergem bine cateva zile ,o abatere ,iar cateva zile bine si ne mai dam si peste degete cand ducem la gura ce nu e voie......Cum sa-ti pui problema ca nu ai ce cauta aici? Daca ai sti cate fete din jurul meu sunt extrem de grase,obezitate morbida ,si ar rade daca le-as spune macar ca incerc sa mananc sanatos,au niste replici de nepasare ,fac tot felul de gesturi . Eu ma rog lui Dumnezeu sa depasesc stadiul de obeza sa demonstrez ca se poate ,ca orice kg.in plus fata de greutatea normala inseamna boala......Hai sa nu ne descurajam,sa incercam un pic mai mult sa luptam...hai .. !!!
vio ce doreste sa slabeasca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2367 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1850 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1593 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]