View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 02 mai 2012, 09:52:49
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal ilinca11 - Trebuie sa reusesc cumva!

Citat:
Anterior postat de ilinca11 Vezi mesajul
Metabolism lent, rinichi lenesi, dezechilibre hormonale, retentie de apa...=> dificultate in slabire! De-ar exista medicamentul minune pentru ca toate astea sa dispara.....ar fi tare minunat!



Multumesc de incurajari! Spor si voua in procesul de slabire!
Buna Ilinica si bine ai venit si de la mine!

As vrea sa te anunt ca exista un medicament minune ptr toate problemele pe care le-ai mentionat tu mai sus.. Se numeste "SPORT"

Si vorbesc fosrte serios, din postura uneia care s-a confruntat cu problemele astea.. De cand am inceout sa fac sport s-a schimbat complet viziunea mea asura dietelor si a modului organismului de a functiona.. Nici o dieta, nici o crema din lume nu va functiona fara sport.. Adica functioneaza, dar foarte greu.. Eu aveam celulita urata, si acum, dupa creme combinate cu sport, celulita mea nu mai e vizibila mai deloc..

Deci sfatul meu major e sa renunti la diete minune, concentreaza-te pe principiile mancatului sanatos si in primul rand FA MISCARE!
Nu e nevoie sa te duci la sala, poti face sport acasa, incepi cu ceva usor, Slim in 6, sau Start Walking, aerobic, si mai ales concentreaza-te pe exercitiile de tip cardio. Intra pe net si cauta "fitness blender" e un site cu exercitii pentru toate categoriile, de la usor la f greu..

Cat despre dieta, iti recomand sa mergi pe principiile Dr. Mihaela Bilic "Slabesc dar ma mentin".. Daca vrei, iti pot trimite eu cartea..

In 4 luni poti slabi 8-9 kg, eu am inceput dieta pe 10 Februarie si am dat 8 kg. Fara sa ma infometez, fara sa tin diete stricte.. Am mai avut si abateri, ca doar suntem oameni, dar nu m-am descurajat niciodata!

Iti urez succes maxim si in primul rand stai pe aici, iar vorbesc din experienta.. Slabutele au fost sprijunul meu si fara ele nu as fi reusit!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]