View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 29 aug 2012, 19:18:01
MagiqueMe's Avatar
MagiqueMe MagiqueMe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 iul 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Personalizata
Date: 160cm, 80.3kg
Mesaje: 198
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 7 mesaje
Smile Re: Jurnal MagiqueMe - Letters to Santa

Vad ca deja Mosul si-a trimis ceva ajutoare, si ma bucur tare!! Bine ati venit, fetelor, si va multumesc pentru incurajari!!!


Citat:
Anterior postat de Shania Vezi mesajul

Buna Magique,
Cu siguranta daca vei fi cumintica si constiincioasa, mosul iti va indeplini dorita. Ce plan ai pus la bataie? Sport... dieta?
Mult succes!

Buna, Shania!
Fara indoiala cu ajutorul vostru o sa fiu constiincioasa si consecventa!! Stiu ca drumul va fi anevoios, si sper sa gasesc puterea si taria sa nu ma abat din directia dorita.
Planul este pe cale de a se contura, dar mi-am propus sa pornesc la drum pe 1 septembrie. Ticker-ul l-am selectat pt pana de Craciun, insa nu vreau sa ma opresc acolo... Aceea va fi doar prima piatra de hotar. Imi doresc sa reusesc sa imi creez un stil de viata sanatos pe care sa il continui si dupa aceea. Desigur, asta va insemna o provocare pe multe planuri, dar TREBUIE!!!


Citat:
Anterior postat de deyuk Vezi mesajul
Bine ai venit in gasca noastra!!! Sunt sigura ca vei reusi tot ce iti propui!!! Altfel il batem pe Mos
Iti doresc multa vointa, curaj si sanatate!!! Pupicutzi

Multumesc pentru intampinarea calduroasa, Deyuk!
De batut nu il batem pe Mos, pt ca totul depinde de mine. Mosul e doar...protectorul meu!


Citat:
Anterior postat de Twisty Vezi mesajul
Bine ai venit!
Primul si cel mai important pas l`ai facut.Ai luat decizia de a slabi si cu siguranta vei reusi cu rabdare,sport si alimentatie sanatoasa.
Vom fi alaturi de tine!


Multumesc, Twisty! Deja ma simt mai in putere decat ieri, pentru ca vad ca nu sunt singura!!

Citat:
Anterior postat de happygirldiana Vezi mesajul

Buna, Magique!
Bine ai venit printre noi!Ce pot s aiti spun pentru inceput e ca trebuie sa te accepti asa cume sti in momentul de fata. Trebuie sa vezi ca esti frumoasa chiar si cu cateva kilograme in plus, nu trebuie sa te compari cu X sau Y care merg la plaja nestanjenite, necomplexate de felul in care arata!Apoi, te felicit ca ai ales sa slabesti!Sanatos sa fie, da?Cu pasi mici si sigur vei reusi!Incet incet elimina prajeli, incet incet, elimina patiserii,dulciuri si alte fainoase, incet incet adauga putin miscare in viata ta, chiar si plimbarea zilnica poate face minuni pentru organismele care d eobicei nu fac miscareIncet incet vei reusi!Rabdare sa fie!
Numai tu il poti ajuta pe Mos sa iti aduca mult doritul cadou!
Pupici si multa bafta!

Ce placere sa te citesc, Di!
Multumesc pentru vorbele de incurajare si pentru sfaturi, voi tine cont de ele!!! Lupta cu sedentarismul este cea mai mare provocare pentru mine in stadiul asta, prin urmare voi incerca incetul-cu-incetul sa introduc miscarea in viata mea. Categoric va fi greu, dar asta este primul punct al planului meu!