View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 13 sep 2012, 10:58:19
andreutza georgiana's Avatar
andreutza georgiana andreutza georgiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2012
Locaţie: Campulung, Romania
Date: 180cm, 84kg
Mesaje: 30
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Question Re: Jurnal andreutza georgiana - Un nou inceput

Buna din nou Nu am mai intrat de ceva vreme pe site si m-am gandit sa va mai impartasesc cate ceva. Am fost plecata la mare impreuna cu niste rude(gurmanzi adevarati) unde imi propusesem sa mananc tot sanatos si nu foarte mult. Gandurile mi-au fost date peste cap dupa primele 2 zile de stat cu ei pentru ca nu se abtineau de la nimic, mancau imediat dupa masa si desert sau mai stiu eu ce. Mi-a fost greu sa ma abtin de la toate bunatatile de la masa, asa ca acum tot eu regret ca am mai pus putin pe mine.
De luni incepe scoala si voi invata de dimineata. Sport nu prea o sa mai am timp sa fac, poate doar sa merg pe jos pana la scoala sau inapoi(dar fiind asa dimineata....). M-am gandit sa nu combin alimentele intre ele la mese(am gasit dieta "hay", parca asa se numea). Proteinele mancate separat de carbohidrati, iar fiecare din ele pot fi combinate cu alimente neutre(legume, seminte,etc). Nu stiu ce sa mananc la micul dejun. M-am gandit la paine prajita si rosii, sau iaurt/lapte cu cereale. Am auzit ceva si de fulgi de ovaz
Ajutati-ma cu niste idei, dar cu putine calorii!!


Multumesc frumos
andreutza georgiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2270 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1753 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 462 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]