View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 31 ian 2013, 18:31:00
andreeansd's Avatar
andreeansd andreeansd este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 dec 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 36
Dieta: personalizată + mișcare
Date: 168cm, 88.7kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 16
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 11 mesaje
Smile Jurnal andreeansd

Bună slăbuțe,

Revin după o lungă perioadă de timp. La sfârșitul lui 2010 am avut o încercare entuziastă de slăbit care, nu știu cum, a eșuat până la urmă. Apoi totul a fost oarecum în ceață până când în 2012, Mai, aproape de ziua mea m-am trezit cu aproape 128 kg și cu speranță nulă în ceea ce privește viitorul. Cumva m-am trezit la realitate și încetul cu încetul am ajuns la cât am acum 109.6 kg la care țin aproape cu dinții.

Anii care au trecut m-au împovărat destul de mult. Entuziasmul îmi este calculat, deschiderea față de cei din jur limitată, iar speranța pentru o viață mai bună aproape nulă.

Am mai avut un jurnal pe care l-am găsit în arhive. Nu știu cum să îl recuperez, nu știu dacă e posibil și nu știu dacă este permis să mai deschid unul. Destul de multe incertitudini.

Am decis să încep să scriu pentru că de câteva zile stagnez la greutatea actuală, încetul cu încetul mă descurajez, iar ceea ce mănânc acum nu mă mai atrage atât de mult. Nu doresc să alunec din nou pe panta cu dulciuri și haine strâmte, doar că nu știu exact cum să procedez ca să înaintez. Oricum, mi-ar fi groază să eșuez și de data asta, am în spate un neam întreg obișnuit cu greutatea mea și de la care am primit tot atâtea sfaturi și regimuri cât numărul de cărăbuși de Mai din copilărie. Destul.

Vă spun bun venit în colțișorul ăsta oarecum întunecat. Vă primesc sfaturile, ideile, gândurile și aștept cu destul de multă speranță firicelul acela de schimbare.

O seară frumoasă!