Subiect: Jurnal Butterfly
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 23 nov 2009, 14:05:52
butterfly's Avatar
butterfly butterfly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2009
Locaţie: Vaslui, Romania
Vârsta: 32
Date: 158cm, 49.6kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Butterfly

Citat:
Anterior postat de ras_cristalin Vezi mesajul
Buna, fluturas
Am venit pe la tine sa te incurajez la un stil de viata sanatos si sa iti aduc o perspectiva noua pentru balul pe care il prezinti. Daca il prezinti exact asa cum arati acum, crezi ca e ingrozitor? Sa vezi o fata aranjata, cu o coafura frumoasa, zambitoare si stralucind de tinerete si sanatate? Hainele ti le poti alege astfel incat sa maschezi micile imperfectiuni, sa ascunzi picioruse mai grosute sau putina burtica. Te asigur ca un zambet larg si multa incredere in tine valoreaza mai mult decat aspectul de manechin infometat.
Asa ca incepe sa mananci de 1200 de calorii pe zi si fa sport cat poti 30 de minute, o ora. Cum decizi tu. Intr-o luna o sa pleznesti de sanatate si frumusete, in jumatate de an o sa fii cum nu ti-ai imaginat dar sa faci lucrurile astea pentru tine, nu pentru 3 ore de bal. Ca tu esti mai importanta decat orice bal al bobocilor din toata lumea si increderea in tine insotita de sanatate numai asa o poti obtine.
Sper sa nu-ti par demodata si sa vezi adevarul din cuvintele mele

buna!...iti multumesc pentru cuvintele incurajatoare!..sa stii ca si eu am mai reflectat asupra acestui lucru si inainte sa vad mesajul tau am hotarat sa nu urmez o dieta ci sa imi schimb stilul de viata....sunt sigura ca prin sport si alimentatie echilibrata voi reusi....problema mea sunt dulciurile ....dar chiar imi doresc acest lucru si sper sa ma tin de cuvant...intr-adevar degeaba ma stresez sa slabesc intr-o perioada asa de scurta....mai rau fac.....oricum tinta mea este majoratul meu din februarie.......

am sa va mai tin la curent...am sa ma cantaresc saptamanal ca surpriza sa fie mai mare...am sa pun si niste poze cu mine..si evolutia mea...pe parcurs
butterfly, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1398 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 881 kcal/zi. Pentru a slăbi 9 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -926 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]