View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 18 iul 2011, 21:00:51
Dydee21's Avatar
Dydee21 Dydee21 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mar 2011
Locaţie: hopeland, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Dieta pt hipotiroida
Date: 158cm, 115.1kg
Mesaje: 224
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Grupul Cele 3 care au speriat kilogramele in plus ! - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Hellow! din cate vad esti genul care se topeste dupa dulciuri.Dieta Rina iti permite sa mananci ceva dulce o data la 4 zile la alegere dintre inghetata,tort sau orice dulce dar nu o cantitate f mare + 4 patratele cioco neagra ..cred ca daca esti super pofticioasa poti manca ceva dulce in fiecare zi cu conditia sa nu fie mult pt ca au multe multe calorii.
Tu mergi la facultate si in perioada asta?Cand ai vacanta?La ce facultate esti?Adevarul e ca e cam dificil sa mergi cu mancarea la tine la fac,te inteleg..eu cand eram la facultate mancam dupa ce veneam acasa sau inainte sau imi luam fructe la mine...adevarul e ca nu mergeam la toate cursurile,doar la seminarii in mod special.
Cu sportul o sa inveti sa-l practici,depinde cat de mult si cat de bine iti doresti sa slabesti,e bun si mersul pe jos ..eu am descoperit ca sportul e cel mai important,mai important ca dieta si de aia incerc sa fac cat mai des,sa slabesc repede si frumos.
Nici eu nu is obisnuita cu sportul,de mica sunt sedentara ,cred ca din cauza competitiilor de la scoala,intrecerile de la ora de sport..mai mereu eram ultima si mi-a creat cevaurat in legatura cu sportul..asociam sportul cu un sentiment negativ..acum nu mai gandesc asa.
Uff..mai vb mai incolo,mai pe dimineata..va pup p amandoua si noapte buna! O zi a trecut...
__________________


" Daca vrei sa ai ceva ce n-ai avut niciodata,e nevoie sa faci ceva ce n-ai facut niciodata! " -Alexandra Dorneanu
Răspuns cu citat