Subiect: Jurnal Ayssa
View Single Post
  #81 (permalink)  
Vechi 23 mar 2011, 09:47:39
Andra D's Avatar
Andra D Andra D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 feb 2011
Locaţie: Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 34
Date: 162cm, 49.1kg
Mesaje: 2.398
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal Ayssa

Citat:
Anterior postat de ayssa Vezi mesajul
Salutare...
Nu am mai fumat de 15 zile... doar pasiv si asta putin pentru ca ocolesc locurile unde as putea sa fiu inconjurata de fumatori. Sunt foarte mandra de mine si stiu ca de data asta voi reusii.
Dieta merge bine, dar vad ca nu mai slabesc deloc.... Sunt in faza de platou si sunt descurajata ... dar voi trece si peste aceasta perioada... Multumesc pentru sustinere. Pupic...
Ps La Rina nu am voie sa rontai nimic intre pranz si cina... Dar am rezistat eroic. Pupic
Esti ambitioasa, iar eu admir persoanele astea. De fiecare data cand te simti slaba, descurajata, scrie-mi Eu intru zilnic pe aici si mereu voi vedea raspunsurile tale destul de repede, incat sa pot sa-ti raspund la timp. Si eu am trecut prin o gramada de perioade asa. Organismul meu e mai incapatanat ca mine si crede-ma, eu de-aia eram asa descurajata la inceput, pentru ca am trecut prin foarte multe diete, incercari fara niciun rezultat!! Si de ceva vreme nici eu nu mai avansez. de ceva vreme, aproape o luna! Si mananc ce trebuie, cum trebuie, merg la sala.. nu m-am lasat de izbeliste. Apoi am contactat si o doamna doctor endocrinolog. Ea m-a mai linistit. Vor aparea rezultatele parca peste noapte Mie una imi vine sa ma opresc cateodata, cand vad ca puii mei, nu se intampla nimic! dar incerc sa imi revin si sa gandesc pe termen lung.. ca trebuie sa se schimbe odata ceva, ce naiba? Nimic nu e in zadar!
Iar cu fumatul, mult succes! Ce faci tu, e mare mare lucru.
te pup si iti transmit energie pozitiva multa multa si putere!... (simti? ) O zi frumoasa sa ai