View Single Post
  #8721 (permalink)  
Vechi 18 nov 2011, 22:54:55
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de anaith Vezi mesajul
andrylici daca vrei sa ti regimul meu ti -l pot scrie saptamanal..dar targetul nu este in timp ci in kg...depinde ce vrei
Multumesc mult. Eu acum termin scarsdale si vreau sa tin o saptamana de mentinere. Apoi vreau sa ma reapuc de dieta care mi-a mers cel mai bine si anume cea cu incarcare proteica mare si cu volum scazut de carbohidrati. M-am inteles foarte bine cu ea si nu imi era foame deloc. Desi aceasta dieta nu contine fructe, din cand in cand voi manca, in zilele de proteine si legume, 1-2 fructe. Asta cand mi se va face pofta. Am de gand sa tin regimul dar sa il personalizez putin si sa vad ce iese. Am observat ca dieta scarsdale, desi are de toate, nu ma satisface in totalitate dar n-am vrut s-o abandonez ci sa o duc la bun sfarsit. Cat despre timp vs kg, as alege eu kg dar am slabit deja atatea kg si deja devine mai greu sa le pierd asa ca trebuie sa ma obisnuiesc cu un ritm mai scazut de slabire. Eu mi-as ori sa ma trezesc slaba maine dar din pacate nu se poate. Asa ca, in timp, am sa reusesc sa ajung la target.
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]