View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 27 apr 2010, 17:34:20
monamaria's Avatar
monamaria monamaria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 27 apr 2010
Locaţie: neamt, Romania
Vârsta: 46
Dieta: rina
Date: 175cm, 96kg
Mesaje: 294
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 21 ori in 5 mesaje
Implicit Re: cum sa slabesc 20 de kg?

Citat:
Anterior postat de mailin Vezi mesajul
eu am incercat de cand cu tiroida o gramada de chestii, dar se slabeste muuult mai greu si se pune repede inapoi. Este descurajant sa vezi ca dupa o luna de efort nu ai dat decat 500 g jos. Am incercat de la tratamente corporale, la dieta hipocalorica, disociata, sport. Cel mai rapid rezultat cred ca il da dieta disociata, dar nu m-am tinut de ea decat 4 zile. Nu sunt adepta dietelor drastice, dar vad ca altfel nu merge si va trebui sa ma tin de disociata. Si sportul are efecte benefice, doar ca nu am atata timp sa fac asa de des cat imi doresc. Momentan iau Lady 4, recomandat de endocrinolog, vreme de 3 luni, este pe baza de plante. Dupa merg iar la control. Cert este ca am slabit din ianuarie pana acum vreo 3 kg. O perioada am luat si hormoni tiroidieni, dar acum nu mai iau.
eu pt tiroida iau eutyrox 100 mg...si pentru inima iau metroprolol zilnic pentru ca am tahicardie si variatii de tensiune-de la hipo la hiper...asa ca sport nu prea pot sa fac deoarece imediat incep palpitatiile.....acum iau l-carnitina,pentru ca intensifica arderile si in acelasi timp protejeaja inima...regim disociat nu cred ca as putea sa tin...mi se pare cel mai greu...adica o zi intreaga sa maninc numai fructe sau legume...nu....incerc asta...daca nu asta e...insa mi-au aparut niste vergeturi oribile pe picioare,burta,solduri si sani....nu am patit asa niciin timpul sarcinii...adik inainte sa nasc aveam 75 de kg....cel mai tare ma doare cind vad cum se aseaza hainele pe mine...asta in cazul in care imi gasesc ceva adecvat de cumparat...in general haine frumoase xxxl nu sunt...nici nu stiu de cind nu am mai imbracat o pereche de blugi care sa si-mi placa,nu doar sa-mi vina...o seara buna
monamaria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1999 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 708 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]