Subiect: Dieta vs. sport
View Single Post
  #9 (permalink)  
Vechi 15 mar 2012, 11:20:18
fit4life's Avatar
fit4life fit4life este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 feb 2012
Locaţie: Bruxelles/Cluj-Napoca, Belgia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa si mult sport
Date: 163cm, 49kg
Mesaje: 55
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Dieta vs. sport

Nu cred ca trebuie sa te fortezi sa nu iei ceva dulce dupa sport. Daca spui ca o banana/mar sau alte fructe nu sunt de ajuns ti-as sugera sa incerci cu o gustare recomandata de multi antrenori dupa sport - lapte cu cacao. Eu mai folosesc si ceva pudra proteica whey (nu stiu daca asa e cunoscuta ca denumire si in romana, am inceput sa o folosesc doar in Belgia), dar nu cred ca la tine e cazul sa mergi pe asa ceva. Aprox. 200 ml lapte degresat (si cu asta iei si ceva proteine) si o lingurita de cacao. Tine si de foame, ai si proteine si e si dulce. Pentru a-l face mai sanatos as zice sa nu folosesti cacao indulcita din comert (cum e nesquik) ci sa iei cacao simpla si sa adaugi si o lingurita de miere. Miere e si o sursa buna de carbo Incearca sa iei oricum ceva dupa sport daca asa simti nevoia. Nu lasa starea aia de foame sa avanseze, iti vei face doar mai rau si cand in final te vei aseza la masa vei manca mult mai mult decat daca ai fi gustat ceva cand ai simtit prima data nevoia.
In ceea ce priveste faptul ca simti nevoia de mai multa mancare cand faci sport, mi se pare normal, doar si consumi mai multe calorii, nu poti manca la fel de putin ca atunci cand nu faci nimic. Despre kilogramele luate, cred ca organismul tau s-a simtit putin infometat cand mancai 1000 kcal si acum isi ia revansa. Dar nu cred ca ar trebui sa scazi iar caloriile, continua asa cu mai multe si mai vezi in cateva saptamani ce se mai intampla.
__________________
fit4life, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
fit4life, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1799 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1282 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat