View Single Post
  #921 (permalink)  
Vechi 23 sep 2011, 14:35:08
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 110-120 kg

Citat:
Anterior postat de vera37 Vezi mesajul

andrylici, de ce vrei sa schimbi ceva ce functioneaza? vad ca ai slabit f frumos, parerea mea e sa mergi pe ce-ti prieste nu sa faci teste acum
si daca tu esti o consumatoare de legume si fructe, apoi nu stiu cum te-oi descurca cu dukanul
e adevarat ca functioneaza dar sunt sigura ca la un moment dat o sa ajung in punctul in care voi stagna sau va fi foarte greu. cred ca atunci este important sa fac o schimbare radicala ca sa continuu sa slabesc iar dunkan (sau o dieta pe baza de proteine de cam 2 saptamani) cred ca m-ar putea scoate din impas. este adevarat ca imi plac legumele si fructele dar si carnita si mezelurile. mie imi place orice (doar insecte n-as manca ) asa ca o sa-mi fie bine cu o dieta hiperproteica pentru 2 saptamani si apoi sa reintroduc treptat legume si sa alternez, ca la Dunkan, zilele cu proteine si legume cu zile doar de proteine.
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat