View Single Post
  #933 (permalink)  
Vechi 05 iun 2012, 19:57:35
Kontiki's Avatar
Kontiki Kontiki este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 07 aug 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: South Beach
Date: 167cm, 94kg
Mesaje: 76
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabute care tin dieta South Beach faza II

Citat:
Anterior postat de alinutzik Vezi mesajul
Am observat ca tu dai foarte greu jos. Mananci bine, mananci ce trebuie si totusi dai greu jos cu toate ca ai "de unde" si ar trebui sa slabesti foarte repede primele 10 kg. Colega mea, care are 80 de kg, a slabit intr-o luna vreo 10 kg.. Intr-adevar, a fost la nutritionist si mi se parea mie ca mananca prea putin, dar a slabit repede.
Da, eu slabesc foarte greu, orice dieta as tine. Am avut succes in primele doua saptamani in care nu m-am atins de fructe, atunci chiar am dat jos vreo 5 kg. Insa acum de cand sunt la faza II nu am reusit decat 2 kg in 5 sapt. Recunosc ca mananc foarte multe fructe, nu pot sa ma abtin, mai ales ca acum este sezonul cireselor si capsunilor, dupa care sunt disperata.
Chiar ma gandeam sa mai bag vreo 2 sapt. fara fructe sa vad ce se intampla, ca pe spor nu prea-mi pun baza desi ar fi sanatos.
Kontiki, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1880 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1363 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1235 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat