Subiect: Jurnalul Laurrei
View Single Post
  #938 (permalink)  
Vechi 19 oct 2014, 08:54:01
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: Suflet ,Minte ,Corp...

Citat:
Anterior postat de Michelina Vezi mesajul
Asta cu cerutul si capatatul - cred ca nu e persoana sa n-o fi facut. Cand m-am lasat de fumat am cerut ajutor, cand am avut mama bolnava am cerut ajutor. Cand copiii au avut examene am cerut ajutor, cand mi-a fost greu cu banii am cerut ajutor. Cand am fost eu in pericol de moarte am cerut ajutor.
Uneori l-am capatat, alteori nu. Cand il capeti zici ca ai avut credinta si ca ti-a fost de folos. Cand nu capeti ajutor te gandesti ca fie nu esti destul de credincios , fie poate chiar nu-ti era de folos.
Dar mie personal imi displace sa-mi cladesc relatia cu Dumnezeu pe baza de cerut. Cred - da-mi. Mi se pare meschin si ca parinte mi-ar displace ca baietii mei sa imi tot ceara.
Asa ca acum sunt in etapa in care incerc sa inteleg ce datorez, ce se asteapta de la mine. Sa fiu buna, sa-mi cinstesc parintii, sa nu mint, sa nu fur, sa nu... stiu poruncile si le respect. Dar si mama le-a respectat desi nu era neaparat o femeie credincioasa - ci doar o femeie cumsecade si morala.
Ma bucur sa vad ca exista astfel de persoane ce constientizeaza ajutorul primit de la Dumnezeu.Eu pana acum un an ma incredeam in fortele mele proprii.
Sa stii ca nu este un pacat sa cerem tot timpul ajutorul si iertarea lui Dumnezeu.Orice lucru sa-l incepem cu o rugaciune.Ideal ar fi sa ne rugam neincetat ....ca nu este minut in care sa nu-l suparam.
Imi permit sa te mai intreb ceva.
te spovedesti?E mare lucru....
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui laurra:
Michelina (20 oct 2014)