View Single Post
  #97 (permalink)  
Vechi 13 iun 2013, 12:10:39
soggy's Avatar
soggy soggy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 dec 2010
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 41
Date: 169cm, 70.5kg
Mesaje: 1.065
Aprecieri acordate: 293
Am fost apreciat(a) de 379 ori in 151 mesaje
Implicit Re: Slabute sucevence, reuniti-va!


Hello!...pt toate fetele sucevence....si nu numai.
Mai vin si eu pe aici pe forum din cand in cand (in ultimul timp din ce in ce mai des)...imi pare rau insa ca in aceasta sectiune este o activitate f slaba.
Anyway....poate mai gasesc o suceveanca si nu numai si mai discutam pe aici.
Ideea este fetelor ca m-am saturat de "kilele" astea in plus si totusi vreau sa dispara odata. M-am hotarat ca de acum sa-mi propun sa pierd in kg si sa fie ca un obiectiv major pt mine pt urmatorii doi ani. Sper sa-mi iasa, sa am rabdare cu mine si sa nu ma abat de la drumul asta. De obicei cand imi propun ceva, imi iese....insa cand vine vorba de pierderea in greutate, intotdeauna a fost mai greu. Sunt o gurmanda, trebuie sa recunosc si nu suport senzatia de foame...ma face sa fiu nervoasa, irascibila...si cel mai important, nu dau randament in activitatile zilnice. Si de aici vine pb mea....o dieta in care trebuie sa restrictionez caloriile drastic (pe o perioada mai lunga)....o abandonez dupa let`s say 2 saptamani.... si bineinteles nici nu este sanatoasa. Sunt atatea studii care arata lucrul asta.
Asa ca m-am hotarat sa incerc raw veganismul, mai precis 80/10/10....si sa vedem ce o iesi. Este o dieta sanatoasa(lucrul cel mai important) iti permite sa mananci cat iti cere organismul, desi uneori putem fi dusi in ispita de mancatul emotional.....si Doamne ajuta sa-mi iasa de data asta!
Voi mai scrie pe aici! Am avut jurnal cu ceva timp in urma, dar mi-a fost inchis datorita inactivitatii. As vrea sa-l redeschid, dar nu stiu cum si nici nu stiu cat voi fi de serioasa cu scrisul pe aici.
Big hugs for all! si ne mai "vedem" pe aici.
__________________

soggy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1134 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat