View Single Post
  #97 (permalink)  
Vechi 14 mar 2012, 14:14:33
florramo's Avatar
florramo florramo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 43
Dieta: 1500 kcal si sport
Date: 162cm, 75kg
Mesaje: 85
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Regimul Dukan (partea 2)

Citat:
Anterior postat de Anyya Vezi mesajul
Pfff...nici nu stiu cum sa incep.. ...cred ca cel mai bine ar fi direct cu "AJUTOR,O I-AU RAZNA!!".. ...nu am reusit sa ma mobilizez nici cum ...cred ca am dat in binge eating ... mananc pe ascuns numai prostii in cantitati foarte mari..foarte mari...apoi..vomit cred ca m-am si ingrasat..mie frica de cantar..mi-e greu sa recunosc..dar am nevoie de ajutor..simt ca am pierdut controlu si incep sa intru in depresie..nu am cu cine vb.nu vreau sa spun nimanui...dar stiu ca voi ma puteti ajuta!! vreau sa incep cu dukan de maine iar..pot manca ori cand si proteinele imi tine de foame si de asta mie mai ushor cu dieta asta..am nevoie de sustinere ca niciodata..ma simt groaznic..simt ca cedez ..
Anyya, ai te rog grija de tine! Daca vrei sa manaci ceva interzis, MANACA chiar in fata cuiva si apoi mergi mai departe cu dieta! Incearca sa manaci fructe si legume pana trec poftele de toate cele rele. Nu ai cum sa cedezi, ai doar un moment afectat si de inceputul de astenie de primavara, sa zicem.

Si eu am luat-o pe aratura rau de tot si acum incerc sa ma re-dresez si am inceput cu salate la greu la care adaug fie o branza slaba, fie un piep de pui pe gratar si cresc treptat cantitatea de carne, sa ajung iar la vreo 2 sau chiar 3 zile la rand de proteine.
Dar si asa - nu mai departe de aseara - am muscat din vreo 8 sau 9 bucati de ciocolata - am primit de 8 martie si am zis sa nu ratez sa le incerc ...
Dar azi am halit o salata mare si cu ou fiert si ma simt bine.

Asa ca trebuie sa iti mobilizezi un pic respectul de sine si grija pentru tine si o sa poti sa mergi mai departe!

Succes!
Ramo
__________________
florramo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2154 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1637 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1121 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]