View Single Post
  #98 (permalink)  
Vechi 23 iul 2011, 22:11:46
BornCrank's Avatar
BornCrank BornCrank este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 15 mai 2011
Locaţie: ..., Romania
Date:
Mesaje: 1.726
Aprecieri acordate: 14
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 33 mesaje
Implicit Re: Grupul Sexy Bikini - Concursul Slabute la Toamna, 2011

Citat:
Anterior postat de supergirl18 Vezi mesajul
Buna fetelor...sper ca faceti mai bine ca mineEu sunt terminata dpdv fizic..am avut astazi niste activitati unice...n-am mai zugravit niciodata...plus multe altele..sunt extenuata abia astept sa dooorm
Alina sper ca nu ai cedat in fata celor 12 tentatii Gandeste-te la sentimentu ala de vinovatie sau parerea aia de rau cand te abati de la ce ti-ai propus...poate asa mai fuge pofta..daca n-ar avea cine sa le manace le-as da de pomana sau le-as arunca ca si eu sunt pofticioasa si nu prea-mi place sa am "bunatati" in casa.Uite spre exemplu si eu am o pofta de ceva chiar si acum la ora asta..si cu greu incerc sa ma abtin...am un bidon de miere naturalaa si imi place atat de mult..si ce-mi face cu ochiu..da am mancat pepene sunt full si apoi mi-ar parea prea rau...daca ar dura si gustu ala de dulceee mai muuult de un minut tare bine ar mai fi nu-i asa???
Si apoi ti-ai cumparat chestii muult mai bune decat cele pe care le-ai primit..sincer avocado,peste yammy vreau si eu
Heeey. Ioana, da ai mare dreptate! Nuuuuuu, nu am cedat. Am reusit (1200 calorii), sper cu ziua de azi si maine sa revin la 65, iar de luni sa bag sport zi de zi si sa nu mai am oscilatiile astea ca-mi fac rau singura. Ca bine zici, si eu am aruncat multe pana acum, ieri am facut souffle de dovlecei cu branza, ce a ramas am aruncat, ma baloneaza tare de tot si fac o burta. Tot cu spanacul ma impac. Asa am patit si luna trecuta cand am papat souffle, nu stiu care-i cauza.
Da, daca ar dura , dar nu ma fac niste prajiturele. Nu le duc lipsa si nici nu poftesc, dar daca incep sa mananc, nu ma mai opresc(de-asta ma plangeam). De ex sapt asta n-am mancat dulce, adica bucatica aia de cioco, in rest nimic si m-am ingrasat, mai conteaza si cantitatea. Da, sunt bune am papat dimineata avocado, pranz peste.
Maine nu stiu ce sa mananc la MD...cred ca omleta, avocado am tot mancat zilele astea si asta care l-am luat azi e cam verde, trebuie lasat 1-2 zile.
Apropo de vinovatie, oricum imi pare rau de toata sapt asta, s-a dus o sapt din viata mea ...si eu mi-am facut mai mult rau.

Tu ce faci? Ai fost cuminte?
Ce faci mai exact la noul loc de munca?

Marina vad ca nu zice nimic, sper ca pana luni sa-si completeze meniurile si sa ne zica ceva.
BornCrank, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. BornCrank, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat