![]() |
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
Citat:
|
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
Fetele scuze k am disparut fara sa spun nik...dar am fost o leak ocupata cu alte chestiuni...vad k ati fost foarte vorbarete...ma pun pe citit:)
|
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
Daaaa, o harnicuta, ce sa mai! :)) Acum in weekend, ca in rest ...
Suuuper, Bety. Eu iau destul de multe reviste, unele sunt si cu valorile nutritionale, am gasit mai nou o revista cu retete dietetice si ma mai inspir de acolo. Dar pe multe mai trebuie sa le modific si dupa gustul meu, asa ca oricum trebuie sa refac calculele :) |
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
Mama Sherpi si Stefi ce am mai ras cu operatiile pe care vreti sa le faceti pricajitei aleia:))Ma bag si eu dak mai aveti nevoie de ajutor:D
Roxy sa ai niste sarbatori frumoase alaturi de fam ta:) Rachel iubita te pup si glumeam ieri k nu mai vreau cafeaua:PDoar k eram agitata nah nu stiam ce are nasik cu mine:D |
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
Hai Alinush ca-ti mai dau niste cafeluta de la mine, ca mi-am mai facut un pic ;)
|
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
Sherpi tu cum faci piftia de curcan????:-/
|
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
Citat:
|
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
Tnx Sherpi!!!
Dap ia spune aici reteta k si eu vreau sa stiu...am gasit cate ceva pe net dar park mai multa incredere am in tine:D |
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
si eu la fel!parca nu as risca sa fac de pe net!!!!
|
Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (II)
Citat:
Pai pun la fiert tacamul de curca cu aripile de curca 1 ceapa si o capatana de usturoi (nedesfacuti cateii de coaja) si sare la foc foarte mic, o las pana fierbe foarte bine carnea si scade zeama- dar nu foarte scazuta, ca mie imi pace gelatina de nu mai pot :D, apoi desfac carnea si o pun in farfurii. Mai iau o capatana de usturoi, de data asta curat usturoiul si il pisez, il pun in zeama si amestec, apoi strecor zeama peste carne, in farfurii si dau la rece :) |
Ora este GMT +2. Ora este acum 05:51:05. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.