Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
1 ataşament(e)
Am uitat de poza cu kg doveditoare!!:D:Dhttp://forum.slabute.ro/C:%5CDocumen...es%5C4-19-2010
|
Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
Meniul pe azi:
09:00 portocala,mar,para,capsuni(impartite cu sotul si fiica) 13:00 Ciorba de pui Salata greceasca si 50g piept pui la gratar 2 patratele cioc 80% 18:00 2mere 20:00 supa crema de conopida 1castravete Apa plata cu lamaie si ceai plante. Ciorba am fct din:leustean,marar,patrunjel,ardeigras,telina,dovlecel,pastai,pui,dres cu ou. Salata greceasca:salata verde,ceapa,spanac verde,feta,masline(am manact doar una),castraveti ,rosii,lamaie si UM. :-*:-*:-* |
Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
Citat:
[QUOTE=VAmedeea;156669] Citat:
>:D< >:D<Ms de incurajare ..dar cand stiu ca am avut inainte de Pasti 48 ..imi vine sa ma zgarii pe ochi:D..important e sa scada:) Mult succes fetelor in continuare;;)! |
Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
Citat:
Felicitari si succes!!!!>:D< |
Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
Citat:
medeeams pune si reteta plz :D |
Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
Citat:
ms succes si tie |
Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
Reteta la supa crema de conopida:cred ca asta voiai,nu?)
Am pus apa la fiert,apoi ceapa verde,conopida,ciuperci,spanac verde(mai spre final),patrunjel,marar,dovlecel,rosii.Le lasi 10min la fiert si pasezi totul.Eu am numit-o supa crema de conopida pt ca am pus mai multa conopida.De obicei asa procedez in majoritatea supelor -crema..ce predomina da titlul.:-*:-* |
Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
Hello ;;)
Sa nu uit de raportul de azi:
|
Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
Citat:
|
Re: Concursul slabutelor care tin Montignac 12.04-12.05
Meniul pe ziua de ieri, 19.04.2010:
- 8.00: 1 mar - 9.30: lapte 0,1% + paine Monti facuta cu fructoza + ceai verde deteinat - 12.30: peste, mazare, sparanghel, ciuperci + ulei ME + apa +condimente (boia iute, piper, oregano, rozmarin) inabusite; Ricotta; o gurita mica de vin - 15.30: 1 mar si 1 para - 18.00: 1 iuart 0,1% cu paine Monti facuta cu fructoza ( nu am mai avut nici un chef de gatit) - nu stiu daca aveam voie sa manac asa la cina - 19.30: prune deshidratate SPORT: nimic |
Ora este GMT +2. Ora este acum 14:37:33. |
Powered by vBulletin Versiunea 3.8.4.
Copyright ©2000-2024 Jelsoft Enterprises Limited.