View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 20 iun 2012, 10:00:43
cesi's Avatar
cesi cesi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 mar 2012
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 53
Date: 163cm, 56.9kg
Mesaje: 359
Aprecieri acordate: 19
Am fost apreciat(a) de 46 ori in 27 mesaje
Implicit Intoleranta alimentara

Buna slabutelor!
Deschid un subiect ce ne afecteaza pe multi cred.
De curand am fost diagnosticata cu intoleranta alimentara diversa. Mai precis, de cativa ani ma simt destul de rau si nimeni nu-mi dadea nici un verdict. Stiti cum e vorba analize bune , pacientul mort. Ba aveam glanda dar nu am, ba ceva la ficat, dar nu apoi si etc, etc...Intr-un final zic ca s-a depistat ca rezultatul se vede clar- starea mea de sanatate s-a imbunatatit si simt ca sunt si eu vie.
Mai precis dupa ce am facut un test de intoleranta alimentara ( la 100 alimente), am fost catalogata cu intoleranta mare la lactate, legume/fructe majoritatea, zahar, peste, ..., intr-un final am ramas cu 3-4 feluri de carne, 2 fructe, 6 legume, ou, cereale si cam atat.
Dupa o luna de regim cu ce mi-a ramas, trebuie sa merg si sa refac testul si poate mai obtin ceva, ceva...
Oricum eu sunt multumita ca ma simt mult, mult mai bine chiar daca ma uit in frigider si il inchid la loc ca m-am saturat, sunt satula deja.
Intrebare: Sunteti in cauza, aveti cunostinte cu asa probleme? Cum se descurca? Cat timp dureaza pana o sa-mi revim cat de cat? ...si multe alte intrebari care nu-mi vin in minte acum. Ma puteti ajuta?

Ultima dată editat de cesi; 20 iun 2012 at 10:04:47.
Răspuns cu citat