View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 mar 2010, 21:39:21
kore's Avatar
kore kore este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 05 mar 2010
Locaţie: Odense, Danemarca
Vârsta: 35
Date: 170cm, 71.3kg
Mesaje: 489
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Post Kore -Jurnalul meu...Vreau si POT!!!

Buna seara jurnalule si bine te-am gasit,
Ma stii doar, sunt eu, copila aia mereu grasuta si retrasa, copila care se ascunde intr-un colt de camera in haine largi, sunt copila care mereu a fost cea mai grasa din clasa, copila care e prietena tuturor dar se fereste de toti, cea care e prietena baietilor pt ca nu are curaj de altceva...ma recunosti, eu sunt!

Mereu am fost asa, de mica am fost rasplatita cu "ceva bun" daca terminam tot din farfurie si mereu mi-se zicea ca sunt grasa, frumoasa si sanatoasa...dar din copilul ala grasut si pufos m-am transformat intr-o "domnisoara" pt care producatorii de blugi nu s-au obosit sa mestereasca ceva.

Am avut 70 kg aproape de cand ma stiu, mai mult de 5 ani nu am depasit aceasta greutate dar in ultima perioada simt ca ma inec in propria grasime. Am ajuns la 21 ani sa imi cumpar haine de gravine, la propriu

Nu am avut o problema cu greutatea mea o lunga perioada de timp pt ca am considerat ca la 170cm sa cantaresc 70 kg nu e exagerat de mult, nu imi plac "slabanoagele" si niciodata nu mi-am dorit sa fiu ca ele dar cu timpul cred ca m-am obisnuit sa ma simt prea bine in pielea mea
Marea problema a inceput cand am plecat la studii in Danemarca, singura fiind intr-o camera de camin, departe de mama care ma mai tinea din scurt cu mancarea, si dornica sa cunosc toate secretele culinare ale noii tari am ajuns intr-un an jumatate sa pun pe mine 20 kg.,..ENORM DE MULT

M-am saturat sa se lipeasca hainele de mine, sa nu imi gasesc blugi, sa gafai cand urc cu hainele de la spalatorie si sa respind pe toata lumea pt ca nu am eu incredere in mine...m-am saturat sa fiu GRASA!!!

Am incercat diete, am avut luni in care nu mancam o saptamana ca un om normal, ori ma infometam pt 3 zile si dupa recuperam dublu ceea ce mi-a lipsit, ori nici nu ma gandeam ce bag in gura, mancare sa fie.Prietenii mei glumeau mereu cand le ziceam ca voi incepe o noua cura:"Da, mult succes, maine iar e luni? Si iar te tine pana joi?".

De data asta imi promit mie si tie,jurnalule ca o sa ma tin de cuvant, promit ca o sa slabesc si o sa ma mentin, promit ca o sa am curajul sa dansez alaturi de ceilalti, nu singura in camera mea, promit ca o sa imi gasesc o pereche de blugi asa cum mi-am dorit intotdeauna, promit ca o sa mananc sanatos si nu o sa ma infometez si promit sa ma tin de cuvant!
Pt ca eu stiu cine sunt...si pt ca vreau si pot!
kore, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1466 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 692 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]