View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 mar 2010, 00:45:43
UluceanuAnaMaria's Avatar
UluceanuAnaMaria UluceanuAnaMaria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2010
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 30
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 62kg
Mesaje: 761
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnalul meu - Uluceanu Ana-Maria

Am inceput lupta cu kilogramele in urma cu 6 saptamani, cu ajutorul exercitiilor fizice (aerobic) si a abstinentei...
Tinta mea, target-ul, este de a ajunge la 55 de kilograme pana mai/iunie. Cat mai devreme posibil... dar ca sa pot indeplini aceasta dorinta sunt necesare vointa, increderea in sine si perseverenta... Ma simt capabila chiar daca din cand in cand calc stramb dar usor, usor stiu ca o sa pot reusi.
Am vazut ca fetele de pe forum s-au auto-provocat sa renunte la orice fel de "dulciura" timp de o luna. Este admirabila perseverenta de care acestea dau dovada.
Desi as vrea sa fiu la fel de sarguincioasa stiu ca din prima nu voi reusi. Asa ca voi raspunse acestei provocari insa treptat.
Pentru inceput, voi incerca de a ma abtine de la dulciuri timp de o saptamana. De azi - duminica 07.03 - pana sambata 13.03. Daca reusesc, recompensa va fi o intreaga ciocolata Heide amaruie cu alune in caramel (preferata mea).
Daca imi va reusi din prima, voi relua incercarea, de data asta prelungind lunga (dureroasa) asteptare la 2 saptamani! Ce recompensa imi va aduce aceasta asteptare.. nu imi vine in minte deocamdata dar sunt sigura ca in intervalul acesta de 3 saptamani fara dulciuri imi vor veni in minte o sumedenie de idei!
Acestea fiind spuse, sper sa reusesc. O sa reinoiesc datele ce privesc greutatea mea si masurile duminica de duminica. Imi voi cumpara, chiar, si un cantar electronic pentru ca din pacate cel de la sala la care ma duc s-a stricat! Asa ca datele le voi publica de-abia duminica viitoare 14.03!
Pupici si tineti-mi pumnii! Acelasi lucru il voi face si eu pentru toate Slabutele pline de vointa!

P.S. Va rog sa-mi scuzati eventualele greseli dar este tarziu si sunt tare obosita. Daca ele exista, promit sa le corectez maine.
UluceanuAnaMaria, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
UluceanuAnaMaria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2090 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1573 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]