View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 31 iul 2012, 20:48:32
Diamonddy's Avatar
Diamonddy Diamonddy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 31 iul 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Personalizata
Date: 165cm, 78kg
Mesaje: 13
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Cool My Journey - Diamonddy

Hello!

Ma numesc Diana, am 20 de ani, 167cm si 67 kg. Greutatea aceasta ma face sa ma simt mereu inferioara fata de prietenele mele mai slabe, care arata bine cu orice s-ar imbraca. Simt ca tot ce ma defineste este greutatea asta si nimic mai mult. Simt ca daca nu as arata in felul in care arat, atunci as putea fi mai sigura pe mine, as putea sa merg dreapta, sa ma simt mandra de ceea ce sunt, sa ma simt sanatoasa si plina de energie, sa am curaj sa fac tot ceea ce imi doresc. Si simt ca felul in care arat ma tine pe loc si nu ma lasa sa-mi traiesc viata asa cum vreau.

Asa ca am hotarat sa fac o schimbare in viata mea. Sa imi schimb stilul de viata, astfel incat sa ma simt mandra de ceea ce sunt! Imi doresc sa ajung de la 67 kg la 55-57 kg pana pe data de 1 octombrie 2012.

Ma gandeam sa urmez o dieta bogata in legume (mai ales salate) si putine fructe. De asemenea, ma gandeam sa introduc cate o portie de friptura la gratar sau 2 oua fierte in fiecare zi si 2 felii de paine(necesare pentru proteine si carbohidrati). Ca sport, ma gandeam, fie sa merg la sala de 5 ori/sapt, fie sa urmez exercitiile de pe CD-ul lui Carmen Bruma primit cu ColonHelp. Problema este ca nu stiu care e mai eficient.
Exercitiile lui Carmen Bruma sunt de 25 minute de exercitii intense de 5 ori/sapt. si spune ca de mai mult nu este nevoie(exercitiile facute la sala fiind ineficiente pt ca elimina mai mult apa din organism, nu grasimea)

De asemenea, in legatura cu dieta: verisoara mea, dupa ce a nascut, a urmat dieta Atkins, care presupune eliminarea carbohidratilor din dieta, dar ai voie sa mananci aproape orice, gatit in orice mod. La ea a functionat, dar ea nu avea pofta de cartofi prajiti si KFC. Care e totusi cea mai buna solutie?

Va multumesc pentru atentie si daca avei cumva sugestii sau idei pe care doriti sa le impartasiti, va rog nu ezitati sa o faceti!

Cert este ca de maine, 1 august 2012, incep o noua viata!
__________________
My Journey

If your body is a temple, then this temple is undergoing renovations.


You're stronger than you think you are and you can do more than you can think!
Diamonddy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2313 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1796 kcal/zi. Pentru a slăbi 6.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 634 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]