View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 01 oct 2013, 22:08:11
Almi Ingerash's Avatar
Almi Ingerash Almi Ingerash este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 23 feb 2012
Locaţie: Navodari, Romania
Vârsta: 37
Dieta: ~1300 calorii, Dieta Hipocalorică Personalizată
Date: 169cm, 77.2kg
Mesaje: 274
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Talking Drumul fericirii...

Bine v-am (re)găsit. Spun „(re)găsit” pentru că am avut o pauză ceva mai lungă (de mai bine de un an) de când nu am mai scris pe forum.. Bineînțeles, jurnalul mi-a fost arhivat și neștiind ce să fac, mi-am făcut unul nou de care sper din suflet să mă țin.
Și pentru că am reintrat în programul de slăbit, de ce să nu o iau de la capăt cu un nou jurnal?! Sper doar să nu fie vreo problemă..

Vechiul jurnal îl găsiți la semnătură (asta pentru fetele care vor să citească una-alta despre mine), iar pe noul jurnal vă aștept să ne împărtășim diete, sfaturi, experiențe, rețete, gânduri etc.

De ce „Drumul fericirii...”? Pentru că spre asta mă îndrept. Pentru că dieta face parte din drumul către fericire. Pentru că trebuie să îmi schimb stilul de viață pentru a cunoaște fericirea. Vă întrebați probabil dacă fericirea mea stă în „a slăbi”?!... Nu. Fericirea mea stă în a da viață. Stă în a avea (măcar) un copil. Lucrul acesta nu este foarte ușor din moment ce ne chinuim de 4 ani. Și după ce am ajuns la concluzia că Fertilizarea In Vitro este soluția, medicul cu care o voi face mi-a recomandat să dau jos câteva kilograme; câte pot dar într-un mod sănătos.

Și iată-mă-s aici, în fața voastră. Vă pup și vă aștept la dezbateri
__________________
Almi Ingerash, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2496 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1979 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1463 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Almi Ingerash:
LOREDANA99 (02 oct 2013), mihaela2011 (02 oct 2013)