View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 04 nov 2013, 11:03:43
Hybrid's Avatar
Hybrid Hybrid este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 mai 2013
Locaţie: Mioveni, Romania
Vârsta: 25
Date: 156cm, 43.2kg
Mesaje: 99
Aprecieri acordate: 119
Am fost apreciat(a) de 38 ori in 32 mesaje
Post Mentinerea... O pot face oare?

Salut!
Numele meu este Andreea! Am 14 ani, sunt din Mioveni, jud. Arges. Sunt in clasa a 8a pasiunea mea este chitara.
Dupa 6 luni de dieta si sport am ajuns la faza de mentinere. Am 1.56 m si 41 kg. Mi-a fost foarte greu sa ajung aici insa se pare ca am ajuns pana la urma. Sunt convinsa ca mentinerea va fi mult mai grea insa sunt dispusa sa fac orice imi sta in putinta pentu a o realiza. In tot acest timp am slabit 20 de kg cu 1 luna de mancat un fruct dimineata, la pranz normal + un desert mic, iar seara un fruct, partea 1 a dietei south beach pe care am tinut-o 2 saptamani dupa care vara n-am fost foarte cuminte insa am reusit macar sa nu ma ingras, am facut cateva excese de alimente, insa sanatoase, iar toamna am inceput dieta Rina s 90 la care sunt la a 31-a zi. Sport: prima data am inceput cu alergatul de dimineata timp de 30 min, asta facand in fiecare zi cu mici exceptii cand plecam 1 week-end la tara sau ceva de genul acesta, iar din toamna venind frigul am inceput exercitiile in casa. In prezent sport fac exercitiile Tae-bo Cardio Circuit 2 ale lui Billy Blanks, pilates class 1 renee's 30 minute class efit30 si 10 min exercitii pentru picioare cardio, acestea dimineata. Ei bine imi este foarte frica pentru ce va urma...Am slabit un numar foarte mare de kg intr-un timp foarte scurt si ar reprezenta o minune sa ma mentin, nu? Insa ar putea fi posibil? In ultimul timp am avut ceva tentative de infometare si imi este destul de frica sa nu se depuna pe parcursul mentinerii. Am vrut sa scriu aici chestia asta pentru ca nu mai stiu ce sa mai fac, stiu ca n-am facut bine ce am facut si vreau sa ma educ in aceste lucruri. Pur si simplu mi-a scazut moralul si ma simt mereu trista...Va rog ajutati-ma...Pur si simplu nu mai rezist.
De mica am avut probleme cu greutatea si mi-a fost destul de greu sa ajung aici. Va rog ajutati-ma sa rezist tentatiilor si sa adaug alimente calculat in alimentatia mea. V-as ruga sa fiti putin mai dure pentru ca eu cedez foarte repede tentatiilor si nu stiu cum sa scap de aceasta slabiciune...sunt foarte pofticioasa. Sper ca nu v-am speriat foarte rau in cele din urma... Multumesc pentu ca ati citit...
Hybrid, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1740 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1223 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]