Subiect: Slim for life.
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 08 ian 2014, 17:16:00
corynutz's Avatar
corynutz corynutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 02 nov 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 176cm, 76kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Talking Slim for life.

Buna! M-am decis sa scriu aici pentru ca este intotdeauna bine sa faci schimb de pareri cu cei care se confrunta cu aceleasi trairi ca si tine. Poveste mea e simpla. Iubesc dulciurile si le-am consumat in exces, la fel si junk-food, sucuri si muuuulta paine. E adevarat ca m-am trezit tarziu sa fac aceasta schimbare dar e bine si asa decat sa continui pe drumul asta spre pierzanie. Hehe. Da, exagerez pentru efect dramatic insa nu e atat de departe de adevar ceea ce zic despre pierzanie pentru ca este cunoscut faptul ca o alimentatie nesanatoasa duce pe langa pierderea aspectului fizic placut la multe alte probleme de sanatate! Important este sa te opresti inainte ca acestea sa apara. De aceea vreau sa imi schimb total stilul de viata, nu doar pana ajung la greutatea dorita. Si va urez succes si voua, fetelor! inceputul este mai greu dar daca esti motivata toate schimbarile vor ajunge obiceiuri sanatoase.
Voi ce sugestii aveti? Ce functioneaza pentru voi? Chiar va rog sa impartasiti realizarile si obstacolele pe care le intampinati.
corynutz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1838 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1321 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1322 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]