View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 19 mar 2014, 10:47:58
mad24's Avatar
mad24 mad24 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mai 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: personalizata
Date: 164cm, 78kg
Mesaje: 458
Aprecieri acordate: 36
Am fost apreciat(a) de 264 ori in 152 mesaje
Implicit Jurnal despre si catre mine

Cum fostul meu jurnal a fost arhivat de multisor, am zis ca e momentul sa deschid un altul. Planuiesc asta de ceva timp, dar parca ma retinea ceva, o fiinta invizibila si haina care tine si kg astea lipite de mine. Voiam sa-i zic "Jurnal final", in ideea ca "acum ori niciodata", dar mi-am dat seama ca am avut atatea momente asemanatoare, incat nu cred ca ar mai fi avut vreo importanta...

Imi dau seama de tonul meu dezamagit si semi-deprimat, dar exista si dorinta de a face ceva, de a porni de undeva, chiar din acest moment. Nu pot nici macar sa zic din aceasta dimineata pt ca n-am avut cel mai bun inceput de zi, dar in niciun caz nu o voi mai lasa pe maine.

Asadar, slabute dragi, planuiesc sa mananc cat mai sanatos, o sa reincep sa numar si niste calorii pt ca a trecut ceva timp de cand am facut o ultima oara si nu cred ca mai am o unitate de masura prea exacta si va mai anunt pe parcurs.

O sa-mi stabilesc cate un scop-doua in fiecare saptamana si dupa ce le indeplinesc, o sa trec la altele. Pt saptamana asta, vreau sa scriu aici zilnic si sa am ultima masa pana in 19:00(asta cuplat cu un mers la somn pana la 23:00-deci e un 2 in 1). In ultima vreme am sesizat o tendinta destul de nesanatoasa de a mai gusta ceva dupa cina, iar acel ceva nu e cu siguranta morcov sau alta leguma.

Cum prin jurul meu nu prea gasesc suport( sau forma suport de care as avea nevoie), sper ca aici sa am cu cine impartasi ganduri si nelinisti.

Greutatea mea nu mai e chiar ca la ticker(era ante-sarbatori), ci era ieri 79.5. Mi am ales martea ca zi de cantar.

O sa mai revin cu detalii ceva mai tarziu, acum mai am cateva chestioare de indeplinit.
__________________
To give anything else than the best is to sacrifice the gift. - Steve Prefontaine

Tu esti cea mai importanta persoana din viata ta.

Jurnal de cursa lunga

Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui mad24:
serendipity9 (19 mar 2014), WhiteAngel (19 mar 2014)