View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 21 aug 2014, 08:09:47
Nevrotiq's Avatar
Nevrotiq Nevrotiq este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iun 2012
Locaţie: buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorica
Date: 157cm, 113kg
Mesaje: 198
Aprecieri acordate: 165
Am fost apreciat(a) de 217 ori in 115 mesaje
Implicit Jurnalul lui Nevrotiq

Draga Jurnalule, dragele mele,
In primul rand, vreau sa ma prezint: ma numesc Cristina, am 31 de ani, zodia pisicii si sunt din Buzau. Cnd eram mica, nu am fost niciodata grasa, dimpotriva m-au indopat de vitamin si calciu pentru ca eram prea slaba si tot timpul eu aveam anemie.... problemele au inceput de la 13 ani , cand m-am operat de apendicita. Dupa operatie am avut prima menstruatie si de atunci incoace, parca ma umflam cu pompa ! problema era ca menstruatia nu a fost niciodata regulata si la medic m-am dus cand deja era foarte tarziu... s-au format deja niste chisturi si acum e foarte greu sa scap si de ele si de greutatea in plus.
Am tinut diete peste diete dar intotdeauna nu dadeam jos mai mult de 5 kg si punem inapoi 6-7 kg. si tot asa pana am ajuns sa cantaresc 109 kg. Cateva college de la service au tinut dieta asta hiperproteica si rezultatele erau uimitoare ; in asa timp scurt sa slabesti 12-17 kg si mi-au dat-o si mie. Foarte sceptica am fost cand am vazut ce trebuia sa mananc... am zis ca o sa ma fac cat malul !!! dar am incercat totusi si uite ca acum am reusit sa slabesc 21 de kg. acum sunt in pauza, din septembrie incep din nou. Cu toate ca am pauza de dieta, nu mai pot sa mananc cum mancam inainte si nici mult nu mai mananc. insa , mi-e teama sa nu inceapa sa urce cantarul prea mult deja am intrat in panica pentru ca ieri m-am cantarit si aveam deja cu 4 kg mai mult!!! o fi din cauza apei ca nu o elimin si nici nu mai beau asa multa sau poate ceva ce am mancat sa fi avut un asemenea effect.... acum incerc sa fac o schema mica sa vedem daca e doar apa sau chiar m-am ingrasat .
Va pupic!
Nevrotiq, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2103 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1586 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1845 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Nevrotiq:
rozica1965 (21 aug 2014), serendipity9 (21 aug 2014)