View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 oct 2015, 14:11:42
asotdana's Avatar
asotdana asotdana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 30 mai 2012
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 160cm, 57.5kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 5 mesaje
Exclamation JURNALUL REUSITEI -dANA

Buna fetele,

Numele meu este Dana,am 25 ani , 1,60 inaltime , 57 kg in prezent ( doresc sa ajung la 45 kg ) .
Chiar daca nu sunt noua pe aici ( contul este activ din anul 2013) pot spune ca apelez tocmai acum la acest site pentru ca ma aflu intr-un mare impas.
Cand m-am logat dupa 2 ani aici pe site si am vazut numarul kg pe care le aveam atunci mi-am gasit instant motivatia.

In urma cu doi ani cantaream 47 Kg. Stiu ca pornisem de la 52 Kg, iar cele 5 kg le dadusem jos in decursul a 2-3 luni cu mult sport si alimentatie sanatoasa.
Am tinut-o asa vreme de 7 luni cand a intervenit ceva si nu m-am mai putut tine de sport,automat nici de mancare sanatoasa pentru ca intodeauna am gasit motivatia la sport pentru ca mancam sanatos si mancam sanatos pentru ca faceam sport

Nu m-am ingrasat imediat pentru ca erau kg slabite sanatos , dar iarna deja cataream 50 kg.
In primavara aceasta cantaream 53 kg si m-am speriat pentru ca depasisem deja si limita de la care incepusem .N-am luat nicio masura,m-am obisnuit cu kg.

In luna Iunie m-am lasat de fumat. Rezultat : 2 kg in prima luna. Greutate totala : 55 kg.N-am facut nimic ,m-am obisnuit cu kg.
In luna septembrie am schimbat locul de munca ( sedentar-de birou), stres mare plus ceva probleme de sanatate = 57 kg in prezent.De data asta nu vreau sa ma mai obisnuiesc cu kg ,vreau sa scap de ele !

Ce ma intristeaza cel mai tare e ca nu stiu de ce nu mai am ambitia pe care o aveam inainte.
Poate multe fete si-ar gasi motivatia in faptul ca au NUNTA ( si eu la anul ) dar nu o gasesc nici macar in asta , pentru ca niciodata nu am slabit pentru ceva anume, ci doar sa ma simt bine, sa fiu fit si happy si sanatoasa.
Iar acum parca nu vine din inerior parca o fac din disperare....asta ma sperie.

Maine dimineata , am sa revin cu masuratori si cu planul de atac, iar daca cieneva doreste sa mi se alature , ma poate contacta. Chiar motivez foarte bine persoanele de langa mine si am vaste cunostinte de nutritie si sport .

Va pup, si bafta tuturor
asotdana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1940 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1423 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 5 membri au apreciat mesajul lui asotdana:
cbuuterfly (31 oct 2015), marilo (29 oct 2015), Michelina (29 oct 2015), oanadizzy (10 nov 2015), rozica1965 (29 oct 2015)