View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 mar 2009, 00:49:00
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Post Orice sfat este bine venit !!!

Ma numesc Roxana,am varsta de 20 de ani si de aproximativ 3 ani ma lupt cu kg in plus.La varsta de 15 ani,aveam corpul pe care mi l doream,inalta si slaba.....dar odata cu timpul am inceput sa acumulez usor usor kg....de la 53 la 55,de la 55 la 60 s.a.m.d pana am ajuns la 80 kg. Pe masura ce kg se adunau,incercam tot felu de diete...cu supa de varza,disociata,cu lactatate etc....toate cu rezultate de scurta durata,pot spune ca am pierdut lupta cu kg si am renuntat.In timp am reusit sa ajung la 77 de kg...iar in urma cu o luna jumate am decis sa imi schimb modul de alimentatie,am renuntat la prajeli,paine si cam tot ce stiam eu k ingrasa,in aceast timp am reusit sa scap de 4 kg,( prezent 73 kg)...Cuvantul DIETA ma sperie, prefer sa spun ca mi am schimbat modul de alimentatie,mananc sanatos si am inceput sa fiu constienta ca ORICE ALIMENT CONSUMAT IN EXCES INGRASA....
Imi doresc sa ajung la 55-max 60,am nevoie de multa vointa si .....orice sfat venit din partea voastra sunt sigura ca imi va fi de folos in lupta mea cu kg!
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]