View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 17 mai 2010, 13:17:58
medeeams's Avatar
medeeams medeeams este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 21 ian 2010
Locaţie: Arezzo, Italia
Vârsta: 45
Dieta: Monti
Date: 167cm, 62kg
Mesaje: 1.049
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Ciorba radauteana conform Monti

Va asigur ca e cea mai buna reteta de ciorba radauteana!!O sa va dau si reteta pt cei care nu tin monti.voi scrie in paranteza .
Ingredientele sunt cele scrise cu rosu.





CIORBĂ RĂDĂUŢEANĂ


Se pun la fiert urmatoarele:1 morcov mic ,100g telina,o ceapa mare ,un strop de sare si pieptul
de pui(si o pulpa sau o buc de carne cu os ca sa dea gust supei).Aceste ingrediente sunt valabile pentru o oala de 5 kg.
Cat timp fierb acestea se face „faţa”:
se pune la 2lg UM(pt cei care nu tin monti 300ml ulei) ,peste care adaugam o ceapa taiata fin si un morcov mic(normal pt cei care nu tin monti) dat prin razatoarea mica.Cand a capatat culoarea portocalie punem 3 polonice cu zeama de unde a fiert puiul(supa obtinuta mai sus) si lasam sa fiarba morcovul.
Separat ,intr-un vas se amesteca 3 galbenusuri cu 2 lingurite de sare,se adaoga zeama de la o lamaie,2 linguri de mujdei de usturoi(facut din usturoi,apa,ulei si sare),500g de smantana si 3 linguri faina.
Apoi se strecoara supa si daca a rezultat putina zeama se mai adauga apa si un strop de otet(ajuta la albirea supei).Temperam smantana astfel:se pune supa fierbinte
peste amestecul obtinut din smantana,galbenusuri...etc cu polonicul pana devine la fel de fierbinte ca supa.Atentie!Se amesteca incontinuu cu un tel cand se pune supa.Cand a inceput sa fiarba supa(ca am adaugat apa) se toarna smantana temperata ,la fel amestecand continuu .Cand firbe punem „faţa”(morcovul cu ceapa) si cand da un clocot e gata.Pieptul de pui se face bucati mici si se adaoga in ciorba.

Trebuie respectate cantitatile ca altfel nu iese.POFTA BUNA!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tml#post159659
Monti :04.01.2011-Monti-62kg
Ratiunea este totul. Vei deveni ceea ce gandesti. Buddha

medeeams, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1986 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1469 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de medeeams; 17 mai 2010 at 13:21:38.
Răspuns cu citat