Subiect: Jurnal Craiasa
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 04 iul 2010, 10:30:59
craiasa's Avatar
craiasa craiasa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 52
Dieta: personalizata,fara dulciuri,grasimi,paine si fara sedentarism
Date: 168cm, 56.5kg
Mesaje: 36
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Craiasa

Buna fetelor,si in primul rand felicitari tuturor celor care au curajul de a-si schimba stilul de viata,alimentatia, si nu in ultimul rand de a introduce sportul ! Si felicitari inainte de toate tuturor celor care au reusit,incearca si sunt pe cale de a deveni slabute!

Eu de cateva luni cercetez acest site, de fapt din martie,si iacata ca de o luna m-am hotarat, dupa priviri critice- n oglinda, sa devin o slabuta...aceasta dupa multe incercari cu eliminarea dulciurilor si introducerii consumului de lichide .
Acum 1 an si jumatate am nascut o fetita minunata, iar in lunile de colici si nopti nedormite,am facut exces de dulciuri astfel ca de la 60 kg am ajuns la 65 chiar si 66 kg.(cu oscilatie de la sapt.la sapt.) si am tinut-o tot asa pana cand urma sa fac poc.Norocul meu este ca sora mea care a venit pentru o luna in tara m-a criticat aspru (noi eram 2 slabute inainte sa nastem-si ea a nascut la 3 zile dupa mine insa si-a revenit uimitor) ,astfel ca mi-am insusit critica si m-am pus pe treaba,cam de prin 11 iunie.Chiar daca pe tiker scrie 17 mai, cand aveam aceleasi kg ca si in 11 iunie...
Astfel, am inceput sa tin o dieta,pe care am personalizat-o si in care n usti uexact nr.de calorii pentru ca nu se spune cate grame am de consumat,insa o voi relata de indata ce micuta mea imi va da pace
craiasa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1647 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1130 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 614 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de craiasa; 04 iul 2010 at 10:37:33.