Discutie despre reteta Tian cu rosii si dovlecei, oferita de retete.
INGREDIENTE:- 1 kg dovlecel
- 300 gr. rosii
- 100 gr. ceapa rosie
- 15 gr. ardei galben
- 15 gr. ardei rosu
- 15 gr. ardei verde
- 30 gr. branza
- 3 oua
- 10 gr. secretul gustului
- marar, patrunjel
Spalam legumele, curatam dovlecei de coaja si le taiem felii de aceeasi grosime.
Intr-o tava punem alternativ felii de dovlecel si de rosii, iar deasupra ardei si ceapa taiate rondele pentru culoare), se adauga putina apa (sa nu se lipeasca).
Condimentam cu secretul gustului. Dam tava la cuptor pentru aproximativ 25 minute. Intre timp batem cele 3 oua impreuna cu branza (sau o punem deasupra taiata fasii).
Dupa cele 25 minute, scoatem tava din cuptor, punem peste legume ouale si branza. Introducem apoi tava din nou in cuptor pentru 20 de minute.
La momentul servirii presaram patrunjel si marar proaspat tocat.
Va doresc pofta buna!!!
--------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL CALORII: 35.9 calorii, 2.7 proteine, 0.8 grasimi, 0 colesterol, 3.6 carbohidrati, 1.2 fibre, 0.2 sodiu, 0 zaharuri